Read the Official Description

3 goda skäl att studera marknadsföring på Salford

  • Förbättra din anställbarhet med specialist och efterfrågade marknadsföring kompetens på detta CIM-godkänd och ackrediterad kurs
  • Utveckla din kompetens inom sök och sociala medier marknadsföring
  • Sätt marknadsföring teori i verkliga praktiken med en spännande Business Innovation Project

VARAKTIGHET

Minst 12 månader, högst tre år

Kursupplägg

På Salford vi integrerar marknadsföring teori och praktik genom fyra centrala moduler för att ge dig en kritisk förståelse för marknadsföring i både kommersiella och icke-kommersiella sektorn. Vi är godkända och ackrediterad av Chartered Institute of Marketing (CIM), vilket innebär att när examen du kommer att vara berättigade till direkt inträde på CIM Professional magisterexamen, under förutsättning att du även få lämplig ledande marknadsföring erfarenhet.

Denna kurs kommer att förse dig med den senaste marknadsföring kunskaper och färdigheter som behövs för att lyckas i dagens krävande globala ekonomin.

Under din tid hos oss kommer du att undersöka produkter och tjänster som är mycket önskvärt att konsumenterna, när du kör verkliga kampanjer på jakt och sociala medier marknadsföring för att etablera en lämplig prissättning och presentation. Detta är ett researchinformed program med en mycket praktisk vinkling.

Efter avslutad kurs kommer du att vara i en stark position att dra nytta av ett brett spektrum av ledande karriärmöjligheter.

leverans metod

Blended learning mestadels online via OnlineCampus (en interaktiv inlärningsmiljö) med intensiv diskussion i klassen och samarbete, plus en veckas obligatoriska hemvist. Hemvist kommer att hållas i Salford eller Zürich, Schweiz.

världsomfattande erkännande

Alla universitet Salford M.Sc. grader program erbjuds på nätet är erkänd över hela världen. University of Salford fick en kunglig stadga 1967 av Hennes Majestät Drottningen. University of Salford erkänns fullt ut av den brittiska regeringen.

Förkunskapskrav

Normalt minst 2: 2 examen eller motsvarande.

Ett brett utbud av yrkeskvalifikationer accepteras också antingen helt eller delvis uppfyllande av förkunskapskrav.

Vi välkomnar ansökningar från studenter som kanske inte har formella / traditionella inträdeskriterierna men som har relevant erfarenhet eller förmåga att fullfölja kursen framgångsrikt.

Program taught in:
Engelska
Robert Kennedy College

See 28 more programs offered by Robert Kennedy College »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Open Enrollment
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid
Pris
13,000 CHF
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum

Robert Kennedy College