Nätet Master of Business Administration

OnCampus

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Nätet Master of Business Administration

OnCampus

Specialiserade på nätet Master Business Administration!

Befälhavaren distansutbildning Business Administration erbjuder en mängd olika möjligheter att utveckla din potential. Eftersom det är en online grad, förvärva du flexibel och lätt i din egen takt examen för ledande och ansvarsfulla positioner. Här, analytisk och kreativ förmåga att lösa problem samt expertis och mjuka färdigheter är de centrala referenspunkter.

Du har fem framåtblickande möjligheter att specialisera sig på online-masterprogrammet Business Administration: Välj din favorit område av intresse från följande inriktningar:

  • Marknadsföring
  • Redovisning & Controlling
  • handel
  • energi
  • Bank- och försäkringsbranschen

Vår Master Business Administration: mycket erkända!

Vår online Mästare BWL du studerar vid statliga högskolor. Därför är han traditionellt mycket erkända av arbetsgivare och arbetstagare. Med magisterexamen i företagsekonomi får du rätt till befordran och att komma in i högre service.

Fortbildnings Master Business Administration: Finns studie platser

Den avancerade magisterprogram i företagsekonomi erbjuds på olika statliga partneruniversitet. För mer information om master i sidorna av respektive plats:

  • Fachhochschule Kiel
  • Jade Hochschule Wilhelmshaven / Oldenburg / Elsfleth
  • Ostfalia University Wolfsburg

Programmet är en del utformad, med online utbildningsenheter som kan kallas upp när som helst, med online chattar på kvällarna, en närvaro fas (under flera dagar) per termin och en närvaro datum per termin för undersökningar.

Efter framgångsrika online distansutbildning BWL era respektive universitet kommer att ge graden av Master of Arts (MA). Du läser fyra terminer på heltid eller efter din egen takt på deltid.

Kursen är tekniskt och organisatoriskt stöd från oncampus. oncampus är dotter till FH Lübeck för distansutbildning och e-learning.

Detta program är ackrediterat av Zeva.

Inriktningar / valfria

Du kan välja från vår Master Business Administration från 5 olika inriktningar:

57552_78cd8a1f38.png

Video Master Business Administration (fler videor kan hittas på undersidan av platserna):

Fancy ett smakprov?

Utnyttja nu av möjligheten för gratis och utan förpliktelser reinzuschnuppern i programmet! Du kommer att lära dig hur en online-undersökning på grund av individuella behov, kommer att få en första inblick i livet för online-studenter och kan ställa alla dina frågor.

Och examensarbete?

Som en del av vårt masterprogrammet leveransen av en magisterexamen arbete gefordet efter utgången av den fjärde terminen. På nästa sida hittar du en översikt över de redan skrivit ämnen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Tysk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
4 terminer
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Germany Online
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Tyskland - Germany Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan