Nätet ma hållbar fred i dagens värld

University for Peace

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Nätet ma hållbar fred i dagens värld

University for Peace

Online masterprogrammet i hållbar fred i dagens värld engagerar kompetenta och forskare för att lösa akuta och komplexa globala problem som berör mänskligheten. Varje kurs i programmet delar ett engagemang för etik, grundläggande mänskliga värden, kön känslighet och mångkulturalism.

Innehållet i online MA flyttar från en studie av ursprunget till konflikter på den personliga, lokala, internt och internationell nivå för att främja och praktik fred. Programmet behandlar ansvar och kapacitet för alla samhällssektorer, däribland viktiga politiska och ekonomiska institutioner, samt det civila samhället och individer, och deras potentiella inverkan på de miljömässiga och sociala aspekter av fred och konflikter. Färdigheter för upprätthållande av fred betonas hela programmet, inklusive analys och förståelse konflikt från flera perspektiv.

Detta är ett tvärvetenskapligt online-program, som bygger på stipendium och metoder från hela den akademiska världen. Komplexiteten i dagens värld, och utvecklingen av de senaste trettio åren att förstå fred och konflikter, kräver en strategi som korsar gränser samtidigt som man försöker att skapa nya tongångar i huvudområdet.

Alla kurser är väl integrerade i programmet, som samlar moderna teorier och begrepp, fallstudier, bästa praxis från hela världen, ljud metoder och värdefulla bidrag för kurstagare i djupet.

Deadline: Ansökningar tas emot på ett rullande schema. Eleverna kan börja masterprogrammet i början av varje ny kurs, efter godkännande.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
15,000 USD
Information
Deadline
Locations
Costa Rica - Ciudad Colón, San José Province
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Costa Rica - Ciudad Colón, San José Province
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan