Musikproduktion kurs

CPA Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Musikproduktion kurs

CPA Online

Music Production Course

Om du älskar musik, exploderar din kreativa sida och producera din egen musik. Med musikproduktion kurs som vi erbjuder i CPA Online, får du lära dig att producera låtar både elektro eller elektronisk karaktär med en tillräcklig kvalitet för att konkurrera på rekordtid marknaden. Du kommer att upptäcka tricks och de viktigaste ljudredigeringstekniker. Träffa och du kommer att arbeta med virtuella instrument (VSTi), editarás AUDIO MIDI-filer och kommer att modifiera och du kommer att skapa och loopar.

I CPA Online tillhandahåller vi kvalitetsutbildning som ger dig möjlighet att arbeta som musikproducent på producenter och distributörer eller TV. Och ... Om du är klar med kursen framgångsrikt och musikproduktion din slutliga arbete uppfyller bindande krav i den Chocolat Soul Records, har förmågan att inkludera din låt på en digital EP * under denna etikett, som ger ditt arbete på bästa elektroniska musikaffärer över hela världen (Traxsource, Junodownload och iTunes bland andra).

Lär handen arbetar yrkesverksamma, som lärare i den här kursen är det en mycket framträdande musikproducent som samarbetar i viktiga internationella musikfestivaler i Europa (Bologna och Schweiz).

Ingår Material: Den musikproduktion kursen ingår en Yamaha-gränssnitt och Cubase AI6 licens. * Eftersom det huvudsakliga syftet är reklam, kommer hela vinsten från Europaparlamentet går mot stipendiefonden och hjälpmedel San Valero, Fundosva Dominikanska Foundation, riktar sig till unga människor utan resurser.

FÖREDRAGNINGSLISTA

  1. Skivindustrin, musikproduktion, ljud och hemstudio
  2. Digitalt ljud och loopar vst plugin
  3. Signalprocessorer. Dynamik och effekter
  4. Edition, spår-och kompositionstekniker
  5. EQ, mixning och mastering
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
300 Öppettider
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan