Erbjuds av: Colangelo College of Business

Förbered dig för en framtid i IT-hantering

Grand Canyon Universitys Bridge (Master of Science i Information Technology Management) examensprogrammet är utformat för studenter utan en teknik-relaterad examen som strävar efter att få ledarskap färdigheter och företagsledning kunskap inom informationsteknik. Erbjuder inom Colangelo Business School, kommer detta IT-ledarskapsprogram att ge dig en stark informationsteknologifond som är nödvändig för att gå vidare mot att tjäna din masters examen. Du kommer att utveckla träningen och delta i praktiska aktiviteter för att få de färdigheter och förståelse du kan ansöka under MS i IT Management-programmet.

Vad du får lära

Under hela detta krävs fyra kurser broprogram, kommer du att ta följande kurser:

  • CST 111 - Introduktion till datavetenskap och informationsteknologi Föreläsning och lab
  • ITT 116 - Plattformar och nätverksteknologier Föreläsning och lab
  • BIT 310 - Design och utveckling av informationssystem
  • SYM 400 - Introduktion till databasstrukturer

Läroplanen introducerar dig till grundläggande aspekter av programmering, nätverk och databaser. Kännetecknas för grundläggande kunskaper inom dessa områden, tillsammans med praktiska aktiviteter.

Din nästa examen

Grand Canyon Universitys civilingenjörsutbildningsprogram förbereder dig för ledarskapspositioner inom informationsteknik. Denna grad i informationsteknologi blandar teknik och management kurser som utvecklats för att införa den tekniska och affärsmässiga kunskap som krävs för att leda och hantera informationsteknologi verksamhet i olika branscher. Du kommer att förvärva dessa kärnkompetenser:

  • Strategic Management och ledarskap
  • Informationskompetens och beslutsfattande
  • Etik i informationsteknik
  • Kvantitativ Analys och Reasoning

Graduates of the Bridge (Master of Science in Information Technology) grad är utrustade med kunskaper och kunskaper för att driva potentiella karriärmöjligheter som informationsteknik eller informationssystem chef eller projektledare eller databehandling chef. Du kan också gå in på en karriärväg mot att bli en informationschef eller chefstekniker.

program platser

Uppkopplad
Fortsätt en nästa generations utbildning med en online-examen från Grand Canyon University. Tjäna din examen med bekvämlighet och flexibilitet med online-kurser som låter dig studera när som helst, var som helst. GCU erbjuder den mest erfarna ledning leverera online grad program. Heltidsanställda lärare medlemmar och fullt utbildade adjungerade lärare, som är utrustade med starka akademisk bakgrund och praktisk erfarenhet inom sina områden, stödja dig varje steg på vägen. Designad med karriärinriktade professionella i åtanke, våra online klasser ger en intim miljö som stimulerar engagerande och utmanande diskussioner. Välj bland program över våra olika skolor, i hög efterfrågan arbetsmarknadsregioner. Klasser börjar ofta.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Grand Canyon University »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum