Mongodb Certifieringsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Mongodb Certifieringsutbildning

Edureka

MongoDB-träning hjälper dig att få expertis i ledande dokumentorienterad NoSQL-databas, utformad med både skalbarhet och utvecklarnas smidighet. Du behärskar MongoDB Architecture, CRUD, Schema Design och Data Modeling, Indexing med hjälp av praktiska fallstudier.

Om kursen

Detta MongoDB® Training Certification Course Hjälper dig att behärska en av de mest populära NoSQL-databaserna. Kursen är utformad för att ge kunskap och färdigheter för att bli en framgångsrik mongoDB®-expert. Kursen omfattar en rad NoSQL och mongoDB® ämnen som CRUD Operations, Schema Design och Data Modeling, Scalability etc.

Kursens mål

Efter avslutad mongoDB®-kurs på edureka ska du kunna: 1. Få insikt i "Rollerna" som spelas av en mongoDB®-expert.

  1. Lär dig hur du utformar Schema med avancerade sökfrågor.

  2. Felsöka prestandafrågor.

  3. Förstå mongoDB® Aggregation Framework 5. Lär dig mongoDB® Backup and Recovery-alternativ och strategier 6. Förstå skalbarhet och tillgänglighet i mongoDB® med Sharding 7. Så här ställer du in ett replikerat kluster, hanterar ReplicaSets etc.

  4. Vad är shards, Key, ConfigServer, Query Router etc.

  5. Så här ställer du in Sharding 10. Olika MongoDB®-verktyg för att utveckla och distribuera dina applikationer 11. Läs MongoDB® Administrationsaktiviteter 12. Hälsokontroll, Backup, Recovery, Performance tuning etc.

  6. Förstå Hadoop och MongoDB Integration 14. Data Migration i MongoDB med Hadoop (MongoDB till Hive) 15. Lär dig att integrera MongoDB med verktyg som Jaspersoft och Pentaho 16. Integration av MongoDB med GUI Tool Robomongo

Varför Lär MongoDB utveckling och administration?

MongoDB® är en mognad NoSQL-databasprodukt med en ständigt ökande adoption. Många stora företag och internetföretag som Cisco, eBay, Disney etc. Kör nu stora mongoDB-produktionsanläggningar. Med sin ökade adoption har mongoDB® gjort det möjligt för utvecklare att bygga nya typer av applikationer för moln, mobil och social teknik. Detta gör mongoDB®-utvecklare till en ovärderlig resurs för företag som vill uppfinna sig inom var och en av dessa områden.

Vem ska gå för denna kurs?

Om du är en programvaruarkitekt, databasprofessor, projektledare och programvaruutvecklare, DBA, systemadministratör eller en kandidat som är intresserad av att lära dig den mest populära NoSQL-databasen, är kursen för dig.

Efter avslutad kurs kommer du att kunna producera databasdesign för mongoDB®-applikationer, förstå dess användning för att lösa ditt företagsproblem.

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Det finns inga förutsättningar för att delta i denna mongoDB®-kurs. Förståelse av alla vanliga programmeringsspråk som Java, grundläggande förståelse för databaskoncept och kunskap om en textredigerare som "VI-redaktör" kommer att vara fördelaktigt.

Edureka Certifieringsprocessen:

  • När du väl lyckats genom projektet (granskad av en edureka-expert) kommer du att bli tilldelad med edurekas Data Analytics-certifikat.
  • edureka certifiering har industrin erkännande och vi är den föredragna utbildningspartner för många multinationella företag egCisco, Ford, MPHASIS, Nokia, Wipro, Accenture, IBM, Philips, Citi, Ford, Mindtree, BNYMellon etc. Du kan vara säker.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
329 EUR
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan