Read the Official Description

Moderna hebreiska är så mycket mer än bara ett språk, det är en kyrka. Vi tror att det bästa sättet att lära sig hebreiska är i en stödjande klass och med en erfaren israelsk lärare.

8 nivåer av kunskaper hebreiska

Hitta det sätt som passar dig

Alfabet och grundläggande språk

Vi börjar med att bygga en stark bas för språket, som börjar med alfabetet. Vårt system för att undervisa hebreiska på hebreiska introducerar grundläggande språkkoncept genom att bekanta oss med hebreiska grunder.

Betydelse och syfte och uttryck av känslor

Utöka ditt ordförråd genom att fokusera på ämnen som väder, kläder och mat. Du kommer att träna dessa ord och använda grammatiken för att se till att du ständigt bygger en solid grund för det hebreiska språket.

Lär grammatik och israelisk slang

Du kommer att börja se en förbättring av dina språkkunskaper när vi fortsätter att studera grammatik, introducera nya verbgrupper och träna dem. Deras förmåga att uttrycka sig på hebreiska kommer att förbättras med varje lektion.

Utforska hebreiska texter

Varje språk innehåller deras litteratur. Vi introducerar dig till låtar, noveller och poesi, berikar ditt ordförråd och ger dig en bättre förståelse för israelsk kultur.

Israelisk kultur och resor

Ett språk är en produkt av sin historia. Med varje ny text vi läser kommer din hebreiska värld att expandera, avslöja riket i det språket och låta dig bygga en rikare ordförråd och förbättra din grammatik.

Hebreiska om israelisk litteratur

Öppna dina ögon och ditt hjärta till Israel och dess kultur, historia och litteratur med hebreiska på hög nivå. Med varje ny låt och varje ny novell läser vi, lär du dig mer grammatik och utökar ditt ordförråd.

Läs en israelisk tidning

Fortsätt läsa den hebreiska litteraturen och fördjupa dig i israelsk kultur som du berikar ditt språk. Från tidningsartiklar till klassisk litteratur och poesi kommer du att uppskatta världens rikedom.

Hebreiska med hjälp av aktuella händelser

I denna fas kommer du att njuta av dina nyförvärvade hebreiska färdigheter. Att läsa tidningar, lyssna på de senaste nyheterna och prata om olika ämnen är det slutgiltiga beviset på din framgångsrika språkstudie.

Huvudresultat

  • Det hebreiska alfabetet
  • Grundläggande översättning färdigheter
  • läsförmåga
  • Historiskt sammanhang
  • Hebreisk syntax
Program taught in:
Engelska
Hebreiska
Last updated September 17, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Okt. 2019
Duration
9 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum