Mode- och bildkurs

Allmänt

Programbeskrivning

Denna onlinekurs erbjuder en inblick i modebranschen och utforskar hur mode påverkas av kultur och kommuniceras genom bilden - en perfekt introduktion för de som är fascinerade och inspirerade av mode och image.

Genom denna kurs i Fashion & Image kommer du att utforska hur mode, image och kultur har format branschen under årtionden.

Du kommer att lära dig att känna igen vem de viktigaste påverkarna är inom dessa områden och hur mode kommuniceras och marknadsförs genom bilden.

Kursen omfattar:

  • Kunskap om mode och bildhistoria.
  • Sociala, kulturella och tekniska drivkrafter för förändring i mode och image och hur marknadsföring i dessa branscher fungerar.
  • Mode och image etiska dimensioner.

Du kommer att arbeta med en rad aktiviteter varje vecka, där du kombinerar enskilda projekt och grupparbete; Detta möjliggör möjligheter att arbeta självständigt och samarbete tillsammans med andra studenter som genomför kursen.

När kursen är framgångsrik får du ett Condé Nast Certificate of Prestation.

Kursen fungerar också som ett steg för andra Condé Nast College-kurser på högre nivåer för dem som vill fortsätta sina studier.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

Varför välja den här kursen?

Condé Nast College har oöverträffad tillgång till de bästa och ljusaste sinnen i branschen, inklusive lagen på Vogue, LOVE, Glamour, GQ och en mängd andra Condé Nast-titlar. Högskolan är i en upphöjd position att kunna kombinera akademisk excellens med oöverträffade länkar till mode- och medieindustrin. Detta skapar en unik utbildningsmiljö för studenter att trivas i.

Kursutfall

I slutet av kursen kommer de som fullbordar och klarar bedömningen ett Conde Nast Certificate of Achievement.

Du kommer att kunna:

  • Demonstrera en grundläggande förståelse för hur mode, image och kultur har format branschen under årtionden.
  • Identifiera metoder, kanaler och tekniker för att kommunicera och marknadsföra mode och image.
  • Förvärva kreativa och praktiska tänkande färdigheter som relaterar till mode och kreativa branscher.
  • Känn igen de viktigaste påverkarna av mode och bild från tidigare till nutid.

Kursavgift

Kursen är helt online och varar sex veckor med 4-5 timmar online-aktiviteter varje vecka tillsammans med vägledning och råd om vad man ska läsa, titta och lyssna.

Vem kommer att undervisa i den här kursen?

Allt veckoinnehåll kommer att levereras av Conde Nast College : s expertfakultet som:

  • Lisa Mann - Prisbelönad pedagog och entreprenör
  • Harriet Posner - specialist på marknadsföring och märkesvaror för mode och författare
  • Sara Hassan - Moderedaktör, stylist och författare

Och dra på expertis från bästa industrins insiders, inklusive Ben Evans, Art Coordinator för British Vogue .

Kursen är interaktiv, multimedia-driven och akademiskt strikt.

Antagning och inträdeskriterier

Denna kurs är idealisk för dem som vill bredda sin kunskap om hur mode kommuniceras och som vill utforska ett spännande innovativt sätt att lära av akademiker och experter inom modebranschen.

Ingångskrav

Kursen har inga akademiska förutsättningar. Den är utformad för alla som vill bredda sin kunskap om hur mode kommuniceras och de som vill utforska ett spännande och innovativt sätt att lära av akademiker och experter inom modebranschen.

Du måste vara 18 år eller äldre vid kursstart och ha en bra engelska.

Engelska språkkrav

Det finns inga formella engelskspråk för denna kurs. Men om du är en icke-brittisk student och engelska inte är ditt första språk, rekommenderar vi att du har en akademisk IELTS-poäng på 5,5 eller att du kan använda engelska på denna nivå innan du börjar studierna. Det är ditt ansvar att se till att du kommer att kunna delta fullt ut i en kvalificering som levereras och bedömas på engelska.

Senast uppdaterad May 2020

Om skolan

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Läs mer

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Läs mindre