Minister för ministeriet

Clarks Summit University Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Minister för ministeriet

Clarks Summit University Online

Clarks Summit Universitys online Master's Degrees är utformade med den vuxna eleven i åtanke. CSU: s kursutförande och åtta veckors sessioner gör att eleverna kan tjäna sina masterexamen samtidigt som de eftersträvar vad Gud har för dem nu. Varje klass kommer att tillåta dig att engagera dig med dina kurs och jämnåringar när du bestämmer dig för att du ska ha flexibilitet att styra ditt schema.

Graduate studenter kommer att dra nytta av kärnvärdena i CSU: s uppdragsberättelse eftersom de förbereder sig på att antingen avancera inom sin nuvarande anställning eller övergång till ett nytt ministerium eller karriärmöjlighet. Varje programmets kärna utgör ramen för högre utbildning för alla våra studenter. Detta kommer att förbereda dem för a:

  • Livet med betydande tjänst till Jesus Kristus
  • Livet att stärka den lokala kyrkan
  • Livet att påverka och påverka samhället

Beroende på graderingsalternativet ska eleverna antingen fortsätta studier på Baptist Bible Seminary eller vid CSU: s Graduate School. Hitta den grad som intresserar dig och ta nästa steg att ansöka idag!

Minister för ministeriet

Online 30-credit Master of Ministry program på Baptist Bible Seminary kombinerar kunskap och praktiska färdigheter, vilket förbättrar ditt nuvarande och framtida ministerium. Gradprogrammet är utformat för män och kvinnor som för närvarande är engagerade och erfarna i ministeriet.

Koncentrationer är skräddarsydda för dina intressen och ministernas behov med hjälp av akademiska rådgivare och professorer. Utformat för att balansera teologiska stipendium och praktisk, praktisk utbildning, utrustade programmet studenter med ledarskapsförmåga som direkt kan tillämpas på ministeriet.

Krav

För att komma in i Online Master of Ministry program, krävs en kvalificerad grundutbildning med en kumulativ GPA på 2,5.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Clarks Summit University Online

Senast uppdaterad April 12, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
11,000 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Scranton, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - USA Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates