Läs den officiella beskrivningen

Använd kampanjkod ngtu295 att betala endast £ 295 för någon kurs bunt på SuperSkilz kassan!

Microsoft Office Specialist är en globalt erkänd examen. Att ha en Microsoft Office Specialist certifiering på ditt CV visar att du har fått nödvändig expertis för att på ett kompetent använda Microsoft-program, vilket ger dig en konkurrensfördel när jobbet jakt samt på arbetsplatsen. Det kommer att avsevärt öka ditt självförtroende, kompetens och anställningsbarhet. Det kommer att tjäna till objektivt validera dina IT-kunskaper och hjälpa ditt avancemang i din valda karriär. Varje certifikat är en examen i sin egen rätt - så att du kan ta bara en, eller så många du vill. Till exempel kan du välja att bli en Microsoft Office Specialist i Word eller Excel eller PowerPoint ... eller alla av dem om du väljer.

Microsoft hänvisar till det som "enda heltäckande, prestationsbaserat certifieringsprogram som godkänts av Microsoft för att validera stationära datorkunskaper"

Vad finns i bunten?

Detta paket innehåller 8 separata certifieringskurser.

  • Microsoft Office Specialist (MOS) 77-418: Word 2013
  • Microsoft Office Specialist (MOS) 77-422: PowerPoint 2013
  • Microsoft Office Specialist (MOS) 77-423: Outlook 2013
  • Microsoft Office Specialist (MOS) 77-424 Tillträde 2013
  • Microsoft Office Specialist (MOS) 77-419: Sharepoint 2013
  • Microsoft Office Specialist (MOS) 77-420: Excel 2013
  • Microsoft Office Specialist (MOS) 77-427 Excel 2013 "Expert" Part One
  • Microsoft Office Specialist (MOS) 77-428 Excel 2013 "Expert" del två

Hur varje kurs undervisas?

Alla kurser är online och i egen takt, vilket innebär att du gör det i ditt eget hem, i din egen tid, i din egen takt. Varje lektion är förinspelad så att du kan pausa, spola framåt, hoppa sektioner, eller gå tillbaka till en annan lektion om du behöver. Lektionerna är multimedia baserad, vilket innebär video och ljud används för att hålla lektionerna. De flesta lektioner är också interaktiva, vilket fick eleven att delta. Det kan handla om att svara på frågor på skärmen, som deltar i uppgifterna, och med hjälp av simulatorer som om du använder riktiga program.

Hur lång tid tar det för mig att slutföra varje kurs?

Som nämnts ovan, våra kurser är själv tempo. Vissa människor avsluta sin kurs snabbare än andra. Om du väljer att bara göra en av certifiering kurser från denna bunt, så kommer det att ta dig mindre tid än om du gör två eller tre eller alla av dem. Oavsett vad men, du kommer alltid att ha 12 månader att slutföra din kurs.

Vad behöver jag?

Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator. Medan de flesta av lektionerna arbetar på MAC, rekommenderar vi att du använder en dator för bästa prestanda. Vissa delar av undervisningen kan inte visas korrekt på äldre Mac-datorer. När du har loggat in på din kurs, kan du bli ombedd att ned vissa fria plugins som Java. Följ bara anvisningarna på skärmen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från SuperSkilz »

Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
990 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum