Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Lära sig de färdigheter som behövs för att installera, konfigurera och hantera Sharepoint Server 2013 och utveckla en större förståelse för tekniken som ger tekniskt ramverk för Sharepoint.

Studenterna kommer också att få obegränsad tillgång till Live Labs hela deras kurs tillgång. Detta dedikerad levande utrustning kommer att ge dem en plattform för att sätta sina kunskaper och färdigheter på prov genom att återskapa kursscenarier, det kommer också att göra det möjligt för dem att fritt ströva omkring och få kunskap för sig själva i en riskfri miljö.

Kursen inleds med tre MCSA Windows Server 2012 moduler:

 • Microsoft 70-410: Installera och konfigurera Windows Server 2012
 • Microsoft 70-411: Administrera Windows Server 2012
 • Microsoft 70-412: Konfigurera Advanced Windows Server 2012 Services

Kurs fokus kommer sedan flytta till Sharepoint 2012 specialiserade moduler som gör MCSE: Microsoft 70-331: Kärn Lösningar av Microsoft Sharepoint Server 2013

 • Hur att installera, konfigurera, hantera och underhålla en Sharepoint Server 2013 instans.
 • Använda profiler och behörigheter för att säkra data som lagras i Sharepoint 2013.
 • Konfigurera Enterprise Search och hantera taxonomi för att användarna kan hitta och få tillgång till den information de behöver snabbt och enkelt.
 • Bygga webbapplikationer och sajtsamlingar.
 • Utforma en informationsarkitektur för att bygga ett företags intranät som skalar enligt företagets behov och prioriteringar.

Microsoft 70-332: Advanced Solutions Microsoft Sharepoint Server 2013

 • Hur du uppgraderar och migrera Sharepoint Server-installationer.
 • Hur man konfigurera och hantera appar och lösningar inom Sharepoint Server 2013 miljö.
 • Att bygga en skalbar Sharepoint Server-miljö som kommer att uppfylla tillväxt- och söka kraven från en företagsklass organisation.
 • Konfigurera samverkan med andra tjänster och tillämpningar inklusive Business Intelligence (BI), social computing produktivitet och samarbetsplattformar för att skapa ytterligare värde från Sharepoint-plattformen.
 • Förbättrad Sharepoint resiliens för hög tillgänglighet distributioner och för att klara av Disaster Recovery scenarier.

Vem är det avsett för?

Denna kurs är perfekt för systemadministratörer och ingenjörer som behöver komma till rätta med moderna datalagring och indexering teknik eller några IT-proffs som söker för vidareutbildning med en industri-erkänd examen.

Krav

Det finns inga förutsättningar att ta denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

Proffs som blir certifierade i Sharepoint kan fungera i roller som systemadministratör eller ingenjör. De kan också vara mer specialiserade och gå in Point administratör och Sharepoint utvecklare roller.

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
295 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum