Läs den officiella beskrivningen

Vad är syftet med den här kursen?

Detta kurspaket omfattar allt från kärn grunderna i att fråga tabeller genom att bygga upp en företagsklass data warehouse.

Som med alla våra tekniska IT-paket, ger vi 12 månader obegränsad tillgång till våra engagerade Live Labs. Denna levande utrustning gör att studenter att mata sina kunskaper och sätta den på prov genom att återskapa kursscenarier och roaming runt den levande miljö utan att deras system i riskzonen. Det är en mycket kostnadseffektiv och riskfritt sätt att säkerställa en förståelse av de centrala Microsoft begreppen.

Denna kurs består av tre moduler:

Microsoft 70-461: Avfrågningsprincip SQL Server 2012

 • Transact-SQL (T-SQL) språk och hur man bygger effektiva frågor, lagrade procedurer och vyer som snabbt åternyckelinformation.
 • Hur man kombinerar dataset, rank resultat och utöka tabeller programmässigt.
 • Optimera T-SQL-satser för den mest effektiva driften.
 • Förläng rapportering och dataöverföringskapacitet med hjälp av XML.

Microsoft 70-462: Administrera SQL Server 2012 Databaser

 • Uppskatta det rätta sättet att installera och använda tilläggskomponenter, instanser och tjänster.
 • Bygga system för hög tillgänglighet miljöer med hjälp AlwaysOn, spegling och replikering för att hålla data online hela tiden.
 • Så skyddar information från förlust med hjälp av databasen säkerhetskopiering, återställning och återställning (DR) tekniker.
 • Säkra innehållet i databasen genom att konfigurera behörigheter, varningar, inloggningar, roller och mer.
 • Praktisk felsökning, underhåll och optimering tekniker

Microsoft 70-463: Implementera en Data Warehouse med SQL Server 2012

 • Avancerade datahanterings begrepp som data rensning tekniker och extrahera Trans Load (ETL) paket utveckling och schemaläggning kommer att hålla informationen korrekt, förbättra datahantering, överföring och synkronisering för företagsklass systemdesign.
 • Hur för att automatisera och förenkla databashantering med SSIS att hantera paket utförande, utförande uppgift och skript.
 • Hur man bäst att behålla server hälsa med hjälp av revision, loggning och händelsehantering för att bedöma och felsöka eventuella problem.

Vem är det avsett för?

Denna kurs är perfekt för administratörer, systemingenjörer och utvecklare som vill tjäna en industri-erkänd examen. Det är också lämplig för alla IT-tekniker som är ute efter att uppgradera deras skillset med en förståelse för viktiga fundamenta server management.

Krav

Det finns inga förutsättningar för denna kurs.

Vad markerar denna kurs isär?

IT-proffs som har MCSA SQL Server 2012 examen kan fungera i roller som databasadministratör, databasanalytiker och SQL Developer. Dessa roller genomsnitt en lön på £ 30,000 per år.

Källa: PayScale

Vad händer efter att ha begärt informationen?

När du har frågat kommer du att bli kontaktad av en av våra specialist yrkesvägledare som kommer att kunna förse dig med ytterligare information du behöver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 173 fler kurser från E-Careers »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
205 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum