Read the Official Description

Översikt

Utveckla de grundläggande färdigheter som behövs för global excellens inom tillverkning och konkurrenskraft med principerna för tillverkning av MicroMasters Credential, designad och levererad av MIT: s världsrankade maskintekniska avdelning.

Detta program ger studenterna en grundläggande grund för förståelse och kontroll av pris, kvalitet och kostnad i ett tillverkningsföretag.

Tillverkningsprinciperna är en uppsättning element som är gemensamma för alla tillverkningsindustrier som rör sig om begreppen flöde och variationer. Dessa principer har uppstått genom att arbeta nära med tillverkningsindustrin både på forsknings- och driftsnivå.

Målat mot forskare på avancerad nivå, produktdesigners och teknikutvecklare med intresse för en karriär inom avancerad tillverkning, kommer programmet att hjälpa eleverna att förstå och tillämpa dessa principer på produkt- och processdesign, fabriks- och försörjningskedjedesign och fabriksverksamhet.

Denna läroplan fokuserar på analys, karakterisering och kontroll av flöde och variation på olika nivåer av företaget genom följande ämnesområden:

 • Enhetsprocessvariation och kontroll: Modellering och kontroll av tidsmässig och rumlig variation i enhetsprocesser
 • Factory Level System Variation and Control: Modellering och styrning av flöden i tillverkningssystem med stokastiska element och ingångar.
 • Supply Chain - Systemvariation och Control: Hur man arbetar och utformar optimala tillverkningscentrerade försörjningskedjor.
 • Affärsflöden: Förstå användningen och flödet av affärsinformation för att starta, skala upp och driva en tillverkningsanläggning.

Jobbutsikter

 • Spännande karriärmöjligheter i positioner som Manufacturing Engineer, Supply Chain Engineer, Designingenjör, Produktteknik, Produktutvecklingsingenjör (Källa: MIT Maskiningenjör)
 • Medel löneintervall på $ 70,000-95,000 (endast USA, källa: Indeed.com)
 • US Bureau of Labor Statistics sysselsätter industrins ingenjörer att växa 10% från 2016 till 2026, snabbare än genomsnittet för alla yrken. (alla yrken = 7%).
 • Tillväxttakten för nya tillverkningsföretag är i snabbaste takt sedan 1993. (Källa: USA: s folkräkning, företagsdynamikstatistik)
 • 100% av kandidaterna från MIT: s maskintekniker i avancerad tillverkning

Vad du lär dig:

 • Ett nytt perspektiv för design och operativ beslutsfattande på alla nivåer av tillverkning, i samband med volymtillverkning, där hastighet, kvalitet, kostnad och flexibilitet är viktiga mätvärden
 • Hur man använder och kontrollerar enhetsprocesser för att säkerställa maximal kvalitet med hjälp av grundläggande och avancerade statistiska och feedback-kontrollmetoder
 • Hur man konstruerar och driver system med processer med optimal kapacitet, robusthet och lager
 • Hur man utformar och driver optimala systemkedjor
 • Det finansiella stödet för ett tillverkningsföretag, inklusive nya företag

MicroMasters Programdetaljer

Hur man tjänar MicroMasters Credential
Komplett och framgångsrikt tjäna ett verifierat certifikat på alla 8 kurser, vilket inkluderar 4 praktiskt taget examiner. Examenserna äger rum inom de sista 4 kurserna (erbjuds hösten 2018).

Ta din referens till nästa nivå
Kombinera din MicroMasters Credential med på-campus arbete på MIT att tjäna en civilingenjör i avancerad Manufacturing and Design grad. Elever som tjänar en princip för tillverkning av MicroMasters Credential kan ansöka om avancerad tillverkning och design, och vid godkännande krediteras 48 akademiska enheter (motsvarande ungefär 1/3 av hela examensprogrammet och 1 termin på campus).

Rochester Institute of Technology (RIT) kommer också att erbjuda en Pathway för kredit för MITx MicroMasters referensinnehavare i principer för tillverkning mot slutförandet av RIT: s civilingenjör i yrkesstudier.

Program taught in:
Engelska
edX

See 107 more programs offered by edX »

Last updated June 1, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
64 veckor
Pris
1,260 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Juni 2019

Sept. 2019

Okt. 2019