MicroMasters Program i hanteringsteknik

Allmänt

Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

Lär dig hur du leder en organisation till framgång genom att förutse och utnyttja störande förändringar som orsakas av teknik och marknadstrender.

Framgång eller misslyckande? Framtiden för din organisation beror idag på hur bra den kan anpassa sig till och utnyttja störande teknik och affärsmodeller.

Ta nästa steg i din karriär och lägg till kunskap om dina tekniska färdigheter för att nå en ledande position i ditt företag med hjälp av en entreprenörsinriktning.

Detta MicroMasters-program gör att du kan göra just det - för att hantera störande förändringar på marknaden och dra nytta av det skiftande landskapet för att gynna din organisation.

Genom att kombinera element från innovations-, entreprenörskaps- och strategiforskning kommer programmet att visa dig hur du använder en standardverktyg för att bedöma och bedöma fall i praktiken och lära dig att använda ett praktiskt inriktat tillvägagångssätt.

Du kommer att vägledas genom innovationsprocessen från idéer till implementering, utforska den typiska skapelseprocessen för ett nytt företag och kommer att lära dig mer om skillnaderna mellan entreprenörs- och ledningstankmönster. Som en sista del av programmet kommer du att lära dig strategiska ledningskoncept - så din organisation kan vara före kurvan och inte vara ett offer för störningar.

För att lyckas med programmet måste du ha grundläggande matematisk kunskap och ett allmänt intresse för företaget för att lyckas med programmet.

Programmet är utformat av RWTH Aachen University, ett av de ledande universiteten i Tyskland som arbetar vid skärningspunkten mellan teknik och ledning. Du kommer att lära dig av ledande entreprenörskap och innovationsexperter som Malte Brettel, som namngavs som professor i entreprenörskap i Tyskland.

Jobbutsikter

 • Karriärmöjligheter inkluderar ledande befattningar inom affärsutveckling, integration efter fusion / förvärv, innovationshantering och chefschefer för nyligen lanserade ”intrapreneuriala” företag.

Vad du lär dig

 • För att skanna en organisations miljö och identifiera relevanta hot mot dess verksamhet.
 • Att utveckla en uppsättning strategier för att snabbt ta itu med kommande förändringar.
 • Att upptäcka risker och källor till internt motstånd mot innovation och utveckla framgångsrika motstrategier.
 • Att bekanta dig med skillnaderna mellan företagande och företagstänkande.
 • Att strategiskt positionera din organisation i tider av osäkerhet.
 • De kunskaper och färdigheter som krävs för att driva en karriär vid gränssnittet mellan teknik och förvaltning i störande tider.
 • Viktiga förvaltningskunskaper som gör att du kan leda anställda och hjälpa ditt företag att lyckas på marknaden genom att effektivt hantera störande förändringar.

Vad är ett MicroMasters-program?

Utvecklade för att avancera en karriär och född från Masters program från ledande universitet, MicroMasters program är en serie högre kurser erkända av företag för verkliga jobb relevans och kan påskynda en magisterexamen.

MicroMasters Programdetaljer

Hur man tjänar MicroMasters Credential
Komplett och framgångsrikt tjäna ett verifierat certifikat i alla 6 MicroMasters kurser.

Ta din referens till nästa nivå

RWTHx MicroMasters programcertifikat gör att du kan kombinera din online-lärande med campus på RWTH-campus i Aachen, Tyskland.

Efter avslutad RWTHx MicroMasters programcertifikat är deltagarna berättigade att ansöka om civilingenjörsexamen. Ledning och teknik inom teknik, innovation, marknadsföring och entreprenörskap (MME-TIME), ett blandat lärandeformat som delvis är bostadsområde, delvis online. För ytterligare information hänvisas till http://www.mme-time.rwth-aachen.de.

Deltagare kommer att krediteras 15 ECTS för att ha fullgjort Credential, vilket kommer att räknas till 90 ECTS som krävs för examen med MME-TIME graden. Slutförandet av MicroMasters programcertifikat innan du ansöker om MME-TIME kommer också att resultera i en proportionell minskning av studieavgifterna och kan betraktas som en fördel i ansökan, förutsatt att alla formella krav är uppfyllda.

Mer information

 • Genomsnittlig längd: 6 veckor per kurs
 • Ansträngning: 6-10 timmar per vecka, per kurs
 • Antal kurser: 6 kurser i programmet
 • Ämne: Företag
 • Institutioner: RWTH Aachen University
 • Institutionen erbjuder kredit: RWTH Aachen University
 • Språket engelska
 • Videotransskriptioner: engelska
 • Pris (USD): Ursprungligen $ 894 USD, nu $ 804.60 USD för hela programmet. Du sparar $ 89.40 USD.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Läs mer

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Läs mindre