Read the Official Description

Översikt

Lär dig om den komplexa karaktären av energiproduktion, distribution och utbud, och utmaningarna att övergå till en hållbar energiprojekt.

Vår värld står inför en energikris och vi behöver yrkesverksamma med tvärvetenskaplig kunskap om vetenskap, politik och industri för att hjälpa organisationer att blomstra i låga koldioxidekonomier.

Detta MicroMasters-program kommer att utrusta dig med kunskapen för att ta itu med dessa utmaningar.

Du kommer att undersöka den avgörande roll som teknik, politik och innovation i projektledning och utveckling av energi, och förstå vikten av att balansera avvägningarna mellan sociala, ekonomiska och miljömässiga överväganden.

Du kommer att få en djup förståelse för principer för hållbarhet och riskhantering som du kan tillämpa på din egen situation där den skärs med den komplexa energilivan.

Denna MicroMasters legitimation kommer att visa upp din djupa kunskap om den dynamiska naturen av hållbar energiproduktion och -försörjning.

Denna MicroMasters credential kan låta dig utnyttja möjligheten att bli godkänd i Master of Sustainable Energy vid University of Queensland och påskynda examen.

Jobbutsikter

  • Den globala förnybara energianvändningen nådde 8,1 miljoner, en ökning med 5%, 2015 (Internationella förnybara energikällan (IRENA))
  • Genomsnittslönen för energiingenjörer i USA är $ 80.489 och $ 56.085 för energikonsulter (Glassdoor)
  • Karriärutsikterna inkluderar: energibestämmelser eller energieffektivitetskonsulter; energimarknadsanalytiker; energi rådgivare eller planerare; projektledare inom förnybar energi affärsutveckling inom energi; Operationschef i energi; energieffektivingenjör

Vad du lär dig:

  • Definiera hållbarhet och dess konsekvenser för global energi
  • Beskriv principerna för energiproduktion, utbud och efterfrågan från utbudet av tillgängliga teknikalternativ
  • Utvärdera styrkan och svagheterna i energitekniska alternativ för olika platser
  • Definiera rollen som vetenskap och politik för att övergå till en hållbar energiprofil
  • Förstå scenario planering, riskbedömning, intressenthantering, kommunikations- och engagemangsfärdigheter

MicroMasters Programdetaljer

Hur man tjänar MicroMasters Credential
Komplett och framgångsrikt tjäna ett verifierat certifikat i alla fyra ENGYx kurser med ett pass på 70% eller högre. Slutför sedan Capstone, som innehåller en proctored, tidsbestämt flervalsprov online-examen och en uppsats.

Ta din referens till nästa nivå
Du kan kombinera din MicroMasters legitimation med på campus kurser vid University of Queensland (UQ) för att erhålla en Master of Sustainable Energy (MSE) grad.

Elever som framgångsrikt tjänar MicroMasters legitimationsbevis och erhåller en kurs på 70% eller högre är berättigade att ansöka om masterprogrammet för hållbar energi på University of Queensland. Elever som har förvärvat MicroMasters referensberättigande skulle vara berättigade till 6 akademiska enheter (24 akademiska enheter krävs för att slutföra MSE-graden).

Program taught in:
Engelska
edX

See 107 more programs offered by edX »

Last updated June 1, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Juli 2019
Sept. 2019
Duration
40 veckor
Pris
1,346 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Dec. 2019
Slutdatum
Application deadline

Juli 2019

Sept. 2019

Dec. 2019