Read the Official Description

Översikt

Explosionen av inbyggda och anslutna smarta enheter, system och teknik i våra liv har skapat en möjlighet att ansluta alla saker till internet. Den resulterande datainsamlingen och anslutningen har skapat effektivitet och lösningar som tidigare dröms upp endast i science fiction-berättelser.

Detta stör och omvandlar alla branscher runt om i världen.

Detta MicroMasters-program sätter dig på framsidan av en digital revolution, där du kan utforma problemlösningssystem eller styra avancerade IoT-projekt inom din bransch och kompetensområde. Professionella från vilket område som helst som vill utnyttja sin befintliga verksamhet och / eller teknisk kunskap över IoT-relaterade funktioner på arbetsplatsen, lär sig exakt vad IoT är, hur det fungerar och hur man utnyttjar sin kraft för att förbättra och effektivisera ditt företag.

Programmet kommer att visa dig omfattningen av IoT och avslöja underliggande principer och arkitektur för sina nätverk, enheter, programmering, data och säkerhet. Du kommer att lära dig hur en idé kan bli en livskraftig, fungerande IoT-produkt och kunna skapa egna idéer och design och / eller stödja deras utveckling.

Verifierade elever kommer att kunna delta i regelbundna levande diskussioner med kurslärare och fjärråtkomst till verklig laboratorieutrustning för praktiska sessioner. Dessutom kommer verifierade elever att få tillgång till Cisco Network Academy-resurser.

Curtin rankas i topp 200 i världen för Elektrisk och Elektronisk Engineering har en 5-stjärnig QS-betyg och rankas ERA 5 (högsta möjliga betyg för Excellence in Research i Australien).

Jobbutsikter

  • IoT kommer att påverka de flesta industrier och näringsliv - cirka 30% av uppgifterna och upp till 60% av yrkena kan automatiseras, och nästan varje yrke har potential för partiell automatisering (Källa: McKinsey Global Institute).
  • IoT leder till skapandet av nya jobb, där människor som förstår och kan utnyttja IoT för att skapa lösningar kommer att vara mycket efterfrågade.
  • För att vara konkurrenskraftig och framgångsrik i den digitala ekonomin bör yrkesverksamma förstå vad IoT är och hur det kan användas för att skapa affärslösningar.
  • Denna MicroMasters hjälper också eleverna att utveckla sina analytiska, kreativa, problemlösande och kritiska tänkande färdigheter, som värderas högt av arbetsgivare inom alla områden.

Vad du lär dig:

  • Skapa IoT-koncept och design IoT-lösningar inom ditt kompetensområde.
  • Kartlägga processen för en IoT-lösning och identifiera sensorer och andra nödvändiga enheter.
  • Utvärdera olika infrastrukturkomponenter och nätverkssystem och utforma det grundläggande nätverket för dina IoT-idéer.
  • Applicera mjukvarulösningar för olika system och Big Data till dina konceptdesigner och uppskattar hur data hanteras i nätverket.
  • Identifiera och analysera IoT-säkerhets- och integritetsrisker och konceptdesign säker maskinvara och programvara.
  • Producera en livskraftig IoT konceptdesign som löser ett problem, är redo att prototypa och testa och har en identifierad väg till marknaden.

MicroMasters Programdetaljer

För att tilldelas MicroMasters legitimation måste eleverna slutföra och framgångsrikt tjäna ett verifierat certifikat i alla 6 IOT-kurser, inklusive IoT Capstone-projektet (prissatt till USD 599).

Magisterexamen

MicroMasters legitimation ger 100 hp (25%) av 400 hp Master of Engineering Science (Electrical Engineering) vid Curtin University.

Observera: Elever som önskar ansöka om MicroMasters kredit för civilingenjörsexamen måste också ha genomfört en kandidatexamen i teknik.

Program taught in:
Engelska
edX

See 117 more programs offered by edX »

Last updated June 2, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Juli 2019
Sept. 2019
Duration
30 - 72 veckor
Pris
1,165 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Juli 2019

Sept. 2019

Nov. 2019

Jan. 2020