Read the Official Description

Översikt

Bilindustrin förändras på grundläggande sätt. Idag kompletteras förbränningsmotorn i allt högre grad eller till och med ersättas med en elektrisk motor. Fordon blir alltmer autonoma och skapar ett ständigt ökat behov av bättre programvara. Därför krävs det för skickliga fordonsingenjörer att de uppfyller kraven på högkvalitativ individuell rörlighet och transport av människor och varor, särskilt när man beaktar miljöutmaningar och visionen om nollolyckor.

I detta MicroMasters-program kommer du att lära dig grunden för inte bara hur ett fordon är utformat, utan också hur man modellerar och simulerar fordonsdynamiken. Lär dig hur du implementerar intelligenta uppfattningar och beslutsprocedurer som behövs för självkörande bilar och hur modellbaserad design används i stor utsträckning inom industrin för att simulera fordonet noggrant, men också att utforma effektiva algoritmer.

Detta MicroMasters-program ger dig sju kurser som ger dig ett holistiskt perspektiv på nya tillvägagångssätt för elektriska och hybridmotorer, krasch säkerhet och undvikande; och modellbaserad utveckling av inbyggda controllers. Den senare delen av programmet introducerar dig till den senaste utvecklingen inom autonom körning och fokuserar både på uppfattningen och beslutsfattandet för state-of-the-art autonoma fordon.

Kandidater från MicroMasters programmet kommer att vara utrustade med nödvändiga färdigheter för en karriär inom bilindustrin och ha ett brett perspektiv på de framväxande teknologierna inom utvecklingen av bilteknik.

Jobbutsikter

 • Registreringar av elbilar slog ny rekord år 2016, med över 750 000 försäljningar över hela världen. (Källa: Internationella energibyrån)
 • När tekniskt och regelbundet problem har blivit löst, kan upp till 15 procent nya bilar som säljs 2030 vara helt autonoma. (Källa: McKinsey
 • Detta program ger eleverna en lämplig bakgrund när man syftar till karriär / roll inom teknik av drivlinor, aktiv säkerhet och autonom körning samt teknisk support och försäljning på olika nivåer.
 • Genomsnittslönen för självkörningsbilingenjörer är 233 000 USD (Källa: Paysa)

Vad du lär dig:

 • Konstruera och simulera elektriska och hybridmotorer
 • Förstå grunden för passiva och aktiva säkerhetskoncept
 • Modell och simulera fordonsdynamik
 • Genomföra intelligenta uppfattningar och beslutsprocedurer som behövs för självkörande bilar
 • Genomsnittlig längd: 6-8 veckor per kurs
 • Ansträngning: 10-20 timmar per vecka, per kurs
 • Antal kurser: 7 kurser i programmet
 • Ämne: Datavetenskap, dataanalys
 • Institution: Chalmers tekniska högskola
 • Institutionen erbjuder kredit: Chalmers tekniska högskola
 • Språk: engelska
 • Videotransskriptioner: engelska
 • Pris (USD): $ 1400 USD $ 1260 USD för hela programmet. Du sparar $ 140 USD.

Vad är ett MicroMasters-program?

Utvecklade för att avancera en karriär och född från magisterprogram från ledande universitet, MicroMasters program är en serie högre kurser erkända av företagen för verkliga jobb relevans, och kan påskynda en magisterexamen.Läs mer

MicroMasters Programdetaljer

Fullständigt och framgångsrikt tjäna ett verifierat certifikat i alla sju ChalmersX-kurser plus en sista capstone-examen.

Elever som framgångsrikt kan tjäna MicroMasters legitimation är berättigade att ansöka om krediter till Chalmers tekniska högskola i maskinteknik eller inom systemteknik, kontroll och mekatronik. Om de godkänns i masterprogrammet, kommer de att bli ackrediterade kurser motsvarande 20-22,5 hp (120 hp krävs för examen i ovannämnda masterprogram).

För att ta emot krediter mot ett av de två masterprogrammen måste eleverna ansöka och accepteras (formella krav måste vara uppfyllda) som vanliga campusstudenter.

Program taught in:
Engelska
edX

See 107 more programs offered by edX »

Last updated June 1, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Mar. 2019
Apr. 2019
Duration
42 - 56 veckor
Pris
1,260 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Apr. 2019

Juli 2019

Sept. 2019

Okt. 2019

Nov. 2019

Jan. 2020