Read the Official Description

Översikt

Förmågan att innovera är avgörande för företagets överlevnad och tillväxt i det nuvarande klimatet för snabb teknisk utveckling och förändrade konsumentpreferenser. Utan innovations- och entreprenörskapsfärdigheter misslyckas allt fler företag när de möter marknadsutmaningar.

I detta MicroMasters-program utvecklar du kunskapen och kompetensen för att uppmuntra innovation och entreprenörskap inom din organisation. Programmet lär dig att förstå, integrera och främja innovation i en rad olika inställningar, inklusive offentliga, privata och ideella organisationer och forskningsinstitutioner. Med utgångspunkt i innovationsvärdekedjan kommer detta program att ge dig en övergripande förståelse för de olika aspekterna av företagsnytta, inklusive:

 • hur man skapar kreativitet och designtänkande i den första idégenereringsfasen
 • hur organisationer kan använda idéhanteringsverktyg för att välja de mest genomförbara idéerna för utveckling, inklusive hur man hanterar och kommersialiserar dessa idéer som immateriella rättigheter,
 • hur ett bevisbaserat förhållningssätt till innovationshantering kan utnyttjas för att förbättra beslutsprocessen, och
 • Hur man bygger innovation i en organisations strategi, kapacitet och kultur.

Under det här programmet kommer teorin att kompletteras med praktiska fallstudier som hjälper dig att utveckla strategier som du kan tillämpa för att förbättra företagsproduktivitet, ekonomisk tillväxt och global konkurrenskraft. Som en verifierad lärare får du dessutom möjlighet att fördjupa dina kunskaper och färdigheter med hjälp av UQ-experter genom en rad aktiviteter som gör att du kan använda teori och verktyg till dina egna idéer.

Kandidater från programmet kommer att ha befogenhet att förmå entreprenörskap och innovativa beteenden i sig själva och andra; gör dem väl lämpade för ledarrollerna inom innovationsprogrammen och förbättrar en organisations förmåga att snabbt reagera på och överleva marknadshot.

Jobbutsikter

 • Innovation Manager median lön US $ 116 422 i september 2017. (Källa: Glasdörr)
 • Förmågan att hantera innovation skulle vara till nytta för innovationschefer och strateger, affärsutveckling och chefer, företagare och företagsägare och tekniköverförare.
 • 93% av organisationerna anser att innovation är viktigt för att driva sin tillväxtagenda, 70% arbetar fortfarande med att formulera en tydligt definierad innovationsstrategi (källa: 2015-undersökning från EY och Hunter Center for Entrepreneurship and Innovation).

Vad du lär dig:

 • Grundläggande för kreativt och designtänkande för att möjliggöra innovation
 • Idea Management att bättre välja och genomföra affärsidéer
 • Bevisbaserad innovation hur man utvecklar en affärsmodell i en affärsplan
 • Hur kan du skala innovation som en förmåga inom organisationer och bedömer din innovationsberedskap
 • Genomsnittlig längd: 5-10 veckor per kurs
 • Ansträngning: 8-10 timmar per vecka, per kurs
 • Antal kurser: 5 kurser i programmet
 • Ämne: Företag
 • Institution: University of Queensland
 • Institution erbjuder kredit: University of Queensland
 • Språk: engelska
 • Videotransskriptioner: engelska
 • Pris (USD): $ 1345 USD $ 1210.50 USD för hela programmet. Du sparar $ 134.50 USD.

Vad är ett MicroMasters-program?

Utvecklade för att avancera en karriär och född från magisterprogram från ledande universitet, MicroMasters program är en serie högre kurser erkända av företagen för verkliga jobb relevans, och kan påskynda en magisterexamen.

MicroMasters Programdetaljer

Hur man tjänar MicroMasters Credential
För att tjäna MicroMasters legitimation måste eleverna slutföra och framgångsrikt tjäna ett verifierat certifikat i alla fyra kurser och skicka Capstone Assessment-kursen.

Ta din referens till nästa nivå
Elever som framgångsrikt tjänar MicroMasters legitimation är berättigade till kredit i UQ: s Masters Entrepreneurship and Innovation (MEI) grad. Referentinnehavare som uppfyller kraven för inlämning av programmet kommer att få en terminskvivalent kredit (8 enheter), vilket minskar studietiden med 6 månader. Studenterna kommer att behöva slutföra de återstående 12 månaderna av heltidsstudier (16 enheter) på campus.

Studenter som är inskrivna i MEI-graden kommer att kunna välja från ett antal studier: Bioteknik; Design och Informationsteknik; Mat entreprenörskap; Socialt och gemenskapsföretagande och hållbar energi. Studenterna får också möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter på verkliga affärssaker genom våra unika capstone-kurser.

Program taught in:
Engelska
edX

See 107 more programs offered by edX »

Last updated June 1, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Apr. 2019
Juli 2019
Duration
25 - 50 veckor
Pris
1,211 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Apr. 2019

Juli 2019

Okt. 2019

Jan. 2020