Read the Official Description

Översikt

På dagens arbetsmarknad, fortsätter grundläggande förvaltning, kommunikation och beslutsfattande färdigheter samt övergripande affärsförmåga att vara av högt värde för arbetsgivarna.

I detta intensiva MicroMasters-program, undervisat av en av världens ledande akademiska handelshögskolor, kommer du att lära dig hur verksamheten fungerar på grundläggande nivå, vilket ger dig den solida grunden du behöver för att få en konkurrensfördel och öka din anställbarhet. Verifierade elever kommer att ha tillgång till levande fall, dedikerad feedback och tillgång till verklig industriinsikt.

Du kommer att lära dig kärnkoncept för redovisning, marknadsföring, ekonomi och organisationsbeteende. Du lär dig att kommunicera effektivt i en affärsinställning och fördjupa dig i verkligheten i näringslivet och hur det fungerar.

De färdigheter som erhålls i detta program ger dig självförtroendet att gå in i en företagsroll, ta på sig mer komplexa projekt på jobbet eller ta nästa steg i din ledarkarriär.

Jobbutsikter

  • Grundläggande företagsutbildning kan hjälpa dig att säkra din första signifikanta företagsroll eller ta nästa steg i din ledarkarriär.
  • Medarbetare i tekniska roller som vill överbrygga klyftan till en ledarkarriär kommer att hitta sina arbetsutsikter avsevärt förbättrade av MicroMasters.
  • Arbetsroller som skulle gynna är: försäljnings- / marknadsföringskoordinator, kontorschef, verkställande assistent, kundrepresentant, ledarskap och tekniker.

Vad du lär dig:

  • Hur organisationer arbetar: från att förstå processer för att diagnostisera problem och genomföra förändringar.
  • Hur man kommunicerar effektivt i en företagsinställning: förstå olika målgrupper och bygga upp ljudfel.
  • Hur man använder ekonomisk information för att göra bra affärsbeslut: De grundläggande begreppen finansiell redovisning, finansiell värdering och besparingar och investeringsbeslut.
  • Marknadsrollens roll för att skapa värde för konsumenterna: förstå hur organisationer kan lyckas genom att analysera konsumentbeteende och agera på det.

MicroMasters Programdetaljer

Hur man tjänar MicroMasters Credential
Komplett och framgångsrikt tjäna ett verifierat certifikat på alla sex kurser. För att få verifierat certifikat för kurserna måste du slutföra en slutlig bedömning för var och en av de 6 kurserna. Det rekommenderas att eleverna tar affärsstiftelser och företagskommunikation innan de ingår i de andra kurserna i programmet.

Ta din referens till nästa nivå
Du kan kombinera din MicroMasters legitimation med on-campus studie vid UBC Sauder för att få en UBC Master of Management Degree.

Elever som framgångsrikt tjänar MicroMasters Credential är behöriga att ansöka om Master of Management. Övriga behörighets- och behörighetskrav gäller - se UBC Sauder-hemsidan för ytterligare information.

Elever som har förvärvat MicroMasters Credential kommer att krediteras för 6 hp av 31,5 hp Master of Management, och kunna fullfölja graden efter endast sex månaders studier på campus jämfört med det vanliga nio månaders programmet.

Program taught in:
Engelska
edX

See 107 more programs offered by edX »

Last updated June 2, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
36 veckor
Pris
900 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019