Förvandla ditt tänkande, din karriär och din potential.

Förändra ditt liv för alltid ... och göra allt på nätet!

Montera flexibel studietid runt din nuvarande karriär och fortsätta att ”tjäna medan du lär dig”. En MBA ger dig möjlighet att få nya kunskaper för att öka din karriär och öka din vinstpotential. Studera på nätet ger dig möjlighet att hitta rätt balans mellan dina MBA-studier och din professionella och personliga liv.

Cirkeln är College for International Research, Konsumerism, Leisure & Entreprenörskap. Vi samarbetar med 80 universitet över hela världen. Vi underlättar akademiska studier och debatt som utforskar och undersöker konsumentbeteende i lokala, regionala, nationella och internationella sammanhang.

CIRCLE ger en virtuell college för online-lärande, inrymt vid universitetet i Vitez. Den virtuella College ger våra studenter att studera för sina herrar och doktorsexamen helt online. Universitetet i Vitez är den upphandlande myndigheten för Circle kvalifikationer, inklusive MBA.

Varför studera för en MBA?

Bättre karriärmöjligheter

En MBA erkänns över hela världen som en "hög nivå" referens och kan vara ditt pass till en lovande karriär.

Högre lön

En investering i din framtid som betalar utdelning ekonomiskt och i form av personlig prestation genom hela din karriär.

 • Få en fördjupad förståelse av näringslivet
 • Bygg din framtida affärsnätverk
 • Vinna förtroende att ta sig an nya utmaningar - och lyckas

Fördelarna med en online-MBA

 • Accessible högre utbildning, oavsett var du är baserade i världen
 • Få din examen vid en tidpunkt och plats som passar dig
 • Inget behov av att lämna din arbetsplats eller delta campus heltid - ”Tjäna medan du lär dig”
 • Visar att du är en mycket motiverad person som kan åta sig att studera för en examen samtidigt som man arbetar. Arbetsgivarna kommer sannolikt att uppskatta någon som har tjänat examen, men har inte varit ute på arbetsplatsen under två år under studietiden

Varför väljer att studera med cirkeln?

World Class Professorer som undervisar och fungera som din övervakande handledare

Våra engelskspråkiga lärare är alla professorer och experter på sitt speciella område, med internationella rykte och stor erfarenhet inom handel och industri. All undervisning sker på engelska.

PRISVÄRD

Värdet av cirkeln MBA är överträffas av någon annan hög kvalitet International MBA-program.

Möjligheter till nätverkande

En MBA är inte bara om de ämnen som du lära sig, men de människor du möter och de nätverk som du skapar. Studera med CIRCLE som en online elev erbjuder värdefulla möjligheter till nätverkande med eleverna i ditt lärande set och vidare krets internationella samfundet. Föreningar och vänskapsband formas och utvecklas via telefon, Skype, e-post och diskussionsgruppen.

Vem är CIRCLE MBA syftar till?

På CIRCLE uppskattar vi att många blivande chefer måste jonglera arbete och familjeliv vid sidan av studierna. Som sådan vårt MBA-programmet syftar till att blivande chefer:

 • som inte vill flytta hemifrån för att få sin MBA
 • som behöver flexibilitet i deras scheman
 • som vill fortsätta arbeta under studietiden.
 • som vill genomföra lärdomar i klassen på jobbet nästa dag

”Circle International personal gav mig föreläsningar på tre akademiska nivåer under de senaste nio åren. De var alltid mycket professionellt. Föreläsningar var på en mycket hög nivå, intressant och interaktivt. Att ha möjlighet att lyssna till dessa professorer, som i fallet med MBA-program från University of Vitez är alltid en tillgång.

Hrvoje Mederac

Om programmet

Organisationer kräver ledare som trivs i en komplex, tvärfunktionella, och globalt skiftande miljö. Vår MBA förbereder deltagarna för ledarskap och transformerande roller i företagsledning, förse dem med de verktyg och strategier för att förstå, förutse och anpassa strategiskt till möjligheter på globala marknader.

Samtidigt erkänner vikten av aktievärdet till det moderna näringslivet, placerar vårt program lika fokus på samhällsansvar och hållbarhet. Vi anser att detta är vidsynt inställning till vara avgörande både för framgång och överlevnad i den moderna globala ekonomin.

Hur programmet fungerar

Du arbetar mot din MBA på en kurs-by-kurs basis. Varje kurs är indelad i moduler. Undervisning av modulerna är helt online.

Efter avslutad varje modul, du fylla i ett uppdrag och skicka den elektroniskt till lämplig professor för märkning.

När du har uppnått ett pass i alla moduler du kommer att ta fram ett förslag dokument för din avhandling.

Slutligen kommer du producera din avhandling, under överinseende av en professor som har tilldelats dig.

Den magisteruppsats är en av dina bästa möjligheterna att visa vad du har lärt-och vad du är kapabel att till framtida arbetsgivare.

Avhandlingen ger mycket möjlighet att nätverka med företagskunder, alumner och naturligtvis andra likasinnade MBA-studenter från hela världen.

Den består av en bit av original, oberoende forskning och visar dina färdigheter i forskning, analys och rapportskrivning.

Normalt skulle vi förvänta oss en elev att slutföra MBA-program inom 2 år som studerar på heltid och mellan 2 och 3 år om att studera på deltid.

Behörighet

Kvalifikationer

En grund Kandidatexamen (2: 2 minimum) eller internationell motsvarande - alla ämnesområden.

Arbetslivserfarenhet

Relevant arbetserfarenhet är en tillgång, men inte nödvändigt.

Engelsktalande och skrivutveckling

Kandidater vars första språket inte är engelska kommer normalt att krävas för att visa bevis på kunskaper i engelska språket enligt följande:

 • ett nytt test engelska språket av 6,5 eller högre i IELTS utan inslag under 6,0. eller
 • en TOEFL-resultat på 102 eller högre i TOEFL utan inslag under 23.
Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från University Vitez »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Okt 2019
Duration
2 - 3 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019