Mba online

California State University Dominguez Hills, College of Business Administration and Public Policy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Mba online

California State University Dominguez Hills, College of Business Administration and Public Policy

California State University, Dominguez Hills, MBA Online-programmen ger online-leverans av en ackrediterad MBA-examen och program som är särskilt utformade för yrkesarbetande yrkesverksamma vars yrkesansvar och lokalitetsbegränsningar förhindrar dem från att delta i ett program på campus .

Tjäna din examen online samtidigt som du behåller ditt karriär och personliga liv. Fyll i alla dina lektioner online samtidigt som du bor på ditt professionella karriärspår. Du har full interaktion med klasskamrater och fakulteten på nätet, oavsett var du är.

Upplev CSUDHs innovativa Online-program, speciellt utformat för att du ska vara aktuell och utveckla insikt om aktuella och praktiska ämnen.

MBA Online - Programöversikt
MBA på CSUDH ger en solid kvalifikation i företagsledning med kurser som är omfattande i innehållet, som täcker de väsentliga områdena av kunskap och färdigheter som krävs i dagens konkurrenskraftiga affärsmiljö. Läroplanen är inriktad på att ge studenterna verktyg för att lösa affärsproblem och fatta beslut inom ramen för en strategisk plan. MBA är utformad för att inte bara ge kunskap om redovisning, ekonomi, ekonomi, ledning och marknadsföring utan också att utrusta akademiker med grunden för effektiv gruppbyggnad, kvantitativt och kvalitativt beslutsfattande och kreativ problemlösning.

MBA kan kompletteras helt online via MBA Online Program. Kurser har en hög nivå av interaktion mellan fakulteten och studenter och mellan studenter. Varje klass kombinerar textmaterial, föreläsningsvideor, fallstudier, gruppinteraktion bland studenter, diskussioner, interaktiva nätmöten och videokonferenser.

2007, CNN Money:
Cal State Dominguez har mer än 4000 studenter inskrivna i Internet-baserade klasser, matar omkring 17 olika online examen och certifikatprogram. Det ökar dess 12 500 andra traditionella murbruksmästare. Cal State Dominguez Online MBA-examen rankas av GetEducated.com som en av de mest prisvärda och robusta läroplanerna i landet. Mer...

2007, Yahoo Money Matters:
"... mer än 100 högskolor och universitet erbjuder online MBA-program, bland annat Auburn University, California State University-Dominguez Hills, University of Maryland University College, University of Massachusetts-Amherst, University of Michigan-Flint, Syracuse University. .."

2004, GetEducated.com:
CSU Dominguez Hills MBA Online listade bland de bästa fynden i nationen!

År 2003, The Wall Street Journal:
"Ett helt online-program med ett växande rykte är Dominguez Hills, en del av California State University-systemet, utanför Los Angeles. Dominguez Hills började sin online MBA-program 1997 och har nu dubbelt så många studenter som programmet på campus ... "

1997, Forbes Magazine:
Forbes magazine identifierade CSUDH som en av de 20 största Cyber ​​Universitiesna i USA, vilket erkände sitt ledarskap inom distansutbildning.

MBA Online Program Entrance
Sökande för tillträde till MBA Online-programmet måste uppfylla de allmänna kraven i California State University och de kompletterande kraven för College of Business Administration och Public Policy på Dominguez Hills campus.

Sökande kommer att betraktas för antagning om de uppfyller följande:

Ha en acceptabel examen från en regionalt ackrediterad högskola eller universitet,


Står i gott skick vid den sista institutionen som deltog,
Har uppnått en lägsta grundkurs i genomsnitt på minst 2,75 (4,0) under de senaste 60 terminerna (90 kvartals) övre delningsenheter,
Uppnå ett minimumsklass på 450 på GMAT (Graduate Management Entrance Test) med minsta poäng vid eller över 25: e percentilen på både de verbala och kvantitativa delarna av testet,
Uppnå en lägsta poäng på 570 på engelska som främmande språk (TOEFL) (krävs endast av studenter som har fått all eller en betydande del av sin utbildning på annat språk än engelska).


Tillträde till MBA Online-programmet är selektivt. Admissionsutskottet granskar hela ansökningspaketet som väger tidigare akademisk prestation, tidigare arbetslivserfarenhet, GMAT-poäng och andra professionella och intellektuella sysslor.

GMAT-krav GMAT

Sökande som inte har fullgjort Graduate Management Entrance Test (GMAT) kan lämna in alla andra ansökningsmaterial och inkludera ett testdatum som ska beaktas för antagning.

TOEFL-krav TOEFL

Alla utexaminerade sökande, oavsett medborgarskap, vars förberedande utbildning huvudsakligen var på ett annat språk än engelska måste visa kompetens på engelska. De som inte har en baccalaureat examen från en institution där engelska är det huvudsakliga undervisningsspråket måste få en lägsta poäng på 570 på testet av engelska som ett främmande språk (TOEFL).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 terminer
Deltid
Price
Pris
2,500 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Carson, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Carson, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan