Läs den officiella beskrivningen

Vem är kursen för?

  • Nya kockar.
  • Professionals vill få certifierad för att driva restaurangen
  • Alla som är intresserade av matlagning och kökshantering.

Ingångskrav:

  • Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.
  • Eleverna bör vara 16 år eller äldre för att genomföra kvalifikationen.
  • God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.

Bedömning:

  • I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.
  • Innan du sitter för din slutprov får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.

certifiering:

  • När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i hårdkopia till en kostnad av £ 39 eller i PDF-format till en kostnad av £ 24.
  • PDF-certifikatets vändningstid är 24 timmar och för hårddiskcertifikatet är det 3-9 arbetsdagar.

Varför välja oss?

  • Prisvärd, engagerande
  • Handledningvideor / material från branschledande experter;
  • Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;
  • Effektiva provsystem för bedömning och direktresultat
  • Storbrittanien
  • Tillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;
  • Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort
  • 24/7 student support via e-post.

Karriärsbana:

Denna kurs skulle vara till nytta för följande yrkesverksamma:

  • Kock
  • Verkställande kock
  • Frilans cateringfirma

KURSPLAN

Matlagning (Kock) Kurs

  • Kan TV-kockar lära dig att laga mat?
  • Förbättra matlagnings- och matberedskapskunskaper
  • Catering till unika smaker
  • Egenskaper av en framgångsrik kock
  • Uppnå perfektion som en Saucier
  • Bli den perfekta kocken
  • Utrustning för perfekta kockar
  • Hur blir den perfekta kocken: Att delta i skolan
  • Nycklarna för att få och använda feedback
  • Vad kan du göra med en kulinarisk examen
  • Knivfärdigheter för den perfekta kocken
  • Göra måltider lätt att äta hälsosamt
  • Plating för hemkocken
  • Perfekt kockar Välj en specialitet
  • Hitta lokala matlagningskurser
  • Hur kan du bli en professionell kock
  • Den perfekta kockens fysiska egenskaper
  • Betydelsen av att testa recept
  • Kockarna Viktiga Bakverktyg
  • Lärarkurvan att bli den perfekta kocken
  • Jobben av en professionell kock
  • Blandningen av söt, kryddig och salig
  • Den perfekta hemkocken
  • Den perfekta kocken öppnar en restaurang
  • Den fysiska efterfrågan på att vara kock

recept

  • Recept - I
  • Recept - II
  • Recept - III
  • Recept - IV
  • Recept - V
  • Recept - VI
  • Recept - VII
  • Recept - VIII
  • Recept - IX
  • Recept - X
  • Recept - XI
  • Recept - XII
  • Recept - XIII
  • Recept - XIV
  • Recept - XV
  • Recept - XVI
  • Recept -XVII
  • Recept -XVIII
  • Recept -XIX
  • Recept -XX
  • Recept-XXI
  • Recept-XXII
  • Recept-XXIII
  • Recept-XXIV
  • Recept-XXV
  • Recept-XXVI
  • Recept-XXVII
  • Recept-XXVIII
  • Recept-XXIX
  • Recept-XXX
  • Recept-XXXI
  • Recept-XXXII
  • Recept-XXXIII
  • Recept-XXXIV
  • Recept-XXXV
  • Recept-XXXVI

Rekommenderad läsning

  • Rekommenderad läsning: Matlagning (Kock) Kurs
Program undervisas på:
Engelska

Se 365 fler kurser från John Academy »

Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
10 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum