Kursinnehåll

Utveckla din ledarstil och bli en strategisk tänkare genom att kombinera samtida teori med praktik och förbereda dig för den osäkra ekonomiska miljön som nu står inför företag över hela världen.

Om du är chef eller examen med affärs erfarenhet, kommer den här ackrediterade online-kursen att maximera din tid för lärande. Det ger dig möjlighet att omvandla dig till en trygg och skicklig strategisk ledare utan att du behöver delta i föreläsningar.

Du kommer att studera via webbseminarier, podcaster, aktiviteter och vårt Online-bibliotek. Din handledare kommer att stödja dig och ge feedback via diskussionsforum, e-post, direktchatt, telefonsamtal och videosamtal. Vi har denna kurs stöds av en avancerad lärplattform och du får tillgång till teknisk support.

Du kommer att få en online-induktion innan du studerar de grundläggande ämnena i modern marknadsföring, redovisning och personalhantering och sedan gå vidare till avancerade strategiska koncept och specialiteter. Slutligen kommer du att fokusera på din yrkesutövning och integrera alla de element du har studerat inom ett konsultprojekt.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: Två gånger så många av vår personal - 220 - ingick i forskningsbedömningen för 2014 jämfört med det antal som inkom 2008.

Kursfördelar

Var som helst, hemma eller på kontoret, är detta en lättillgänglig kurs byggd för din bekvämlighet. Om du för närvarande är anställd i branschen kan du påbörja din förbättrade expertis omedelbart på arbetsplatsen och fortsätta med din karriär samtidigt som din organisation kommer till nytta.

Onlineleverans av kursen garanterar att inlärning alltid ligger inom räckhåll och utan resekostnader. Det är en möjlighet att kombinera arbete och studier, tjäna medan du lär dig, eller kanske ytterligare din utbildning under en karriärsavbrott. Vi uppmuntrar dig att uppskatta dina nuvarande styrkor och utvecklingsområden, få insikt i både dina ledarskap och de utmaningar du har på utmaningen. Vi hjälper dig att tillämpa nya avgörande ledarskapsmetoder som gör det möjligt för dig att höja ditt spel och inspirera ditt folk och utforma praktiska lösningar för eventuella ledarskapsutmaningar som du kan möta i någon organisation, var som helst i världen.

Så här behöver du: För att studera kursen måste du använda Windows, Mac OS eller en iPad. Om du arbetar på en dator, laptop eller Mac behöver du ett 56k modem eller högre med ljudkort och högtalare. Windows-användare behöver version 7, XP eller Vista och har tillgång till Firefox, Chrome eller Microsoft Internet Explorer. Mac-användare behöver OS X eller högre version och tillgång till Apple Safari, medan om du tänker studera via en iPad måste den vara iOS 5.1 eller den senaste versionen.

Ingångskrav

Sökande ska antingen ha minst en högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet eller utbildning, normalt från arbetsmiljön. Alla sökande måste också ha minst 2 års lämplig affärserfarenhet där de bidrar till strategins ledning av en organisation.

Sökande med Chartered Institute of Public Finance

Alla ansökningar bör stödjas av en referens, antingen akademisk eller professionell. Alla sökande ska uppfylla våra engelska krav på engelska.

IELTS:

IELTS 6.0 med inga färdigheter under 5,5 eller motsvarande kvalifikation. Universitetet ger utmärkt stöd till alla sökande som kan bli skyldiga att genomföra ytterligare engelska språkkurser.

MATURE APPLICANTS

Vårt universitet välkomnar ansökningar från mogna sökande som visar akademisk potential. Vi brukar kräva några bevis på den senaste akademiska studien, till exempel slutförandet av en tillträde, men ny relevant arbetslivserfarenhet kan också övervägas. Observera att för vissa av våra professionella kurser måste alla sökande uppfylla de angivna behörighetskriterierna och i dessa fall kan arbetslivserfarenhet inte övervägas i stället.

Om du vill ansöka via den här rutten bör du se vår universitetserkännande av prior learning-politik.

Observera att alla sökande till vårt universitet är skyldiga att uppfylla vårt standard engelska krav på GCSE-betyg C eller motsvarande, varianter av detta kommer att anges på de individuella kurskraven.

Jobbmöjligheter

Universitetet är ett godkänt centrum för institutet och vårt MBA-program kan användas som plattform för att bli en Chartered Director. Du kommer att kunna ta upp ledande befattningar inom alla sektorer och branscher, och du kommer att kunna tillhandahålla den effektiva riktningen och ledarskapet som alla organisationer, oavsett i Storbritannien eller utomlands, behöver.

 • Ledande befattningshavare
 • Planerings- och prestationsanalytiker
 • Köparchef
 • Affärskonsult

Karriärrådgivning

Vårt dedikerade jobb och karriärteam erbjuder expertråd och en mängd resurser som hjälper dig att välja och få anställning. Oavsett om du är i ditt första eller sista år kan du prata med personal från vår karriärkontor som kan ge dig råd om att skriva ett CV för att söka jobb.

moduler

Kärnmoduler

 • Bokföring
 • MBA Consultancy Project
 • Samtida marknadsföring
 • organisera
 • Själv Effektivitet
 • Strategisk ledning

Alternativmoduler

 • Avancerat projekt
 • Korskulturell mänsklig resurshantering
 • Forensic Accounting
 • Agile Consumer Insight
 • Grön Supply Chain Management

avgifter

Storbritannien

Att studera på deltid ger dig flexibilitet att lära dig i din egen takt. På grund av detta beräknas våra studieavgifter med hjälp av kreditpoäng. Varje modul du studerar har ett kreditvärde. De flesta undervisade forskarutbildningsmodulerna har ett poängvärde på 20. Undervisningsavgiften för studenter som går in i 2017/18 på kursen är 780 kr per 20 poäng. För moduler med olika kreditvärden kan deras kostnad beräknas genom att multiplicera modulens kreditvärde med kostnaden per kreditpunkt på £ 39. Beloppet du betalar kan öka varje år i linje med inflationen.

International 2018/19

Att studera på deltid ger dig flexibilitet att lära dig i din egen takt. På grund av detta beräknas våra studieavgifter med hjälp av kreditpoäng. Varje modul du studerar har ett kreditvärde. De flesta undervisade forskarutbildningsmodulerna har ett poängvärde på 20. Undervisningsavgiften för studenter som går in i 2017/18 på kursen är 780 kr per 20 poäng. För moduler med olika kreditvärden kan deras kostnad beräknas genom att multiplicera modulens kreditvärde med kostnaden per kreditpunkt på £ 39. Beloppet du betalar kan öka varje år i linje med inflationen.

Faciliteter

Bibliotek

Tiotusentals av våra biblioteks digitala resurser, inklusive e-böcker, e-tidskrifter och databaser, kan nås online på en tid och plats som passar dig, och biblioteket är öppet dygnet runt om du vill besöka. Vårt offsite-team erbjuder också specialstöd till distansstudenter.

Dedikerat supportteam

Bara för att du inte lär dig på campus betyder inte att du måste klara dig själv - du får stöd av en personlig handledare tillsammans med universitetets studentcentrum och välbefinnande. De står till hands för att ge dig råd om allt från akademiska frågor till stress och ångest.

Virtual Learning Environment

VLE ger dig tillgång till kursmaterial som video, e-böcker och andra dokument. Du använder också den för att lämna in dina uppdrag och få feedback.

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Leeds Beckett University »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Pris
780 GBP
Undervisningsavgiften för studenter som går in i 2017/18 på kursen är 780 £ för varje 20 poängs modul.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum