Read the Official Description

Världshälsoorganisationen (WHO) identifierar 2030 följdtillstånd skador och olyckor som en ledande global börda faktorer som påverkar hälsa och säkerhet för befolkningen. För närvarande, trafikolyckor per år orsakar mer än 1,3 miljoner dödsfall och mellan 25 och 52 miljoner allvarliga skador.

WHO har främjat Decade of trafiksäkerhet globalt. Stora offentliga organ och affärs introducerar nya modeller för förvaltning och trafiksystem, mobilitet och trafiksäkerhet för att minska riskerna för olyckor och optimera deras rörlighet resurser. Dessa ansträngningar lyckas minska trafikolyckor och dessutom generera ekonomiskt värde och minskade kostnader i balansräkningen.

Denna Master of MFI i samarbete med University Camilo Jose Cela ger kompetens att utforma trafiksäkerhetssystem som gör det möjligt att erhålla ISO 39001 certifieringar, och andra som finns på marknaden, och främja en hållbar rörlighet i sina prestanda miljöer

Syftar till att

Varje offentligt eller privat enhet som har förare (professionella eller inte) och fordon (flottan) eller en kombination av båda.

DÄRFÖR DETTA PROGRAM

Mästaren i trafik, rörlighet och trafiksäkerhet är i första hand syftar till att tekniskt förebygga risker i arbetet att försöka definiera program för att minska olyckor i samband med användningen av fordonet och fotgängare viktigaste källorna till olyckor. Även regionala och tekniker från olika offentliga organ i syfte att förebygga och minska antalet olyckor.

Syftet med kursen i trafiksäkerhet är att ge studenterna möjlighet att definiera mobilitetsplaner och trafiksäkerhet, vilket ger verktyg, idéer och testade effektivt för personer intresserade av att förbättra trafiksäkerheten kan göra både privata organisationer och offentliga program. Ger en översikt över näringslivet, till ISO-certifieringar för företag visa sin effektivitet och kvalitet i trafiken och trafiksäkerheten.

Det är en blomstrande sektor, nedsänkt i årtionde förbättra den globala trafiksäkerheten, som definieras av FN. Utbildningen är kopplad till insatser från regeringar och offentliga organisationer för att minska risken för olyckor. Företag och företag införliva deras rörlighetsplaner processer, hantering och optimering av användningen av fordonet så att aldrig förr behövt så många yrkesverksamma inom detta område.

Metodik och utvärdering

METODIK

IMF ger alla elever en fråge linje arkiv, permanenta och anpassade, både telefon och e-post, med en specialiserad handledare. Det är också möjligt att ordna privata intervjuer få anses lämpligt med handledaren. Eleverna kan välja att gå kursen på distans eller e-learning. När det gäller distansstudier kommer de att ha studieguider, fullt uppdaterad och mycket tekniska, lättförståelig och tydlig praktisk kallelse stringens. Under tiden kommer de som bestämmer för e-lärande har tillgång till en virtuell Campus, som kan läsas och laddas ner material, tillgång lagstiftning, aktiviteter som föreslås av handledaren, osv.

UTVÄRDERING

Studenter kan ta på den virtuella campus övningar självbedömning i varje modul av utbildningen, att självdeklarera kunskap om innehållet.

Dessutom erhålla titlar Master av MFI Business School och Master av University Camilo José Cela är föremål för att passera ett slutprov i någon av de tillgängliga metoder.

Pris och stipendier

I MFI erbjuda våra studenter stora betalningsmöjligheter:

  • Bidrag på upp till 65%
  • Finansiering upp till 12 månader utan ränta eller bank ingripande (se villkor)
  • Betalning: Kontant (rabatt 5%) / avbetalning utan ränta
Program taught in:
Spansk

See 41 more programs offered by IMF Business School »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
12 månader
Deltid
Heltid
Pris
7,900 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum