Read the Official Description

Master of Bioethics är ett akademiskt program som syftar till att utbilda yrkesverksamma specialiserar sig på studier och forskning i bioetik.

Programmet följer en tvärvetenskaplig studie metod från ett vetenskapligt, antropologisk, etiskt och juridiskt förhållningssätt.


Syfte:

Form specialiserade yrkesverksamma inom bioetiska området teoretisk och praktisk nivå.


Särskilda mål:

  • Tåg yrkesverksamma inom bioetik området från en solid vetenskaplig, antropologiska, etisk och juridisk utbildning.
  • Ge utbildning av hög teoretisk och praktisk nivå i bioetiska området.
  • Att främja utbildning av specialister inom området bioetik erfarenhet av att hantera tvärvetenskaplig studiegrupp.


Varaktighet, kreditstruktur och examen

Den beräknade slutförande av Masters i bioetik har en beräknad löptid på 2 år varaktighet och en kurs belastning motsvarande 90 900 timmar av hängivenhet till Virtual Campus krediter.

Programmet är indelat i tre moduler Teoretisk och praktisk modul och en fjärde undersökning: - teoretiska och praktiska moduler. De är oberoende av varandra tematiska enheter. Varje modul består av en grupp av ämnen och två workshops för analys. Modulerna är: Grundläggande Bioethics, bioetik och vetenskapliga experiment, och bioetik och ta hand om livet och människans hälsa.

  • Modul undersökningen. Det är en helt praktisk enhet som består av utvecklingen av den Slutlig ledar Project (PFM). Tillgång till denna modul är uppnått modulen har godkänts Grundläggande bioetik.


Stipendier

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) allokerar periodvis ett ekonomiskt spel med extraordinär FUNIBER Stipendium i utbildning.

Ansök genom att skicka in din ansökan för att bevilja de begärda uppgifterna portalen hemsida, och utvärderingskommittén kommer att överväga lämpligheten av en kandidat för tilldelning av ekonomiskt stöd i form FUNIBER Utbildning Stipendium.

Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum