Mastering Neo4j Graf Databas Certifieringsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Mastering Neo4j Graf Databas Certifieringsutbildning

Edureka

Kursen syftar till att utrusta deltagarna med kompetensen att utveckla applikationer med Neo4j. Kursen kommer att omfatta aspekter som datamodellering, frågor, optimering och datainsamling. Kursen fokuserar främst på utvecklargemenskapen medan vissa delar av Neo4j Architecture också kommer att täckas. Detta kommer att hjälpa utvecklarna att skriva optimerade applikationer, så att de kan göra det mesta av de befintliga Neo4j-databasinstanserna.

Kursens mål

I slutet av kursen kommer du att:

  1. Förstå vad Graph Data är 2. Läs källorna till Graph Data 3. Lär dig hur Neo4j hjälper till att hantera grafdata 4. Vet hur Neo4j utför mot andra databaser 5. Lär dig datormodellering i Neo4j 6. Lär dig använda Cypher-Query Language of Neo4j 7. Lär dig att använda Core API för Application Development 8. Lär dig att använda Traversals och REST API

Varför lär du Neo4j?

Neo4j är den mest populära grafdatabasen i världen. Den här utbildningen kommer att ge dig kunskaper och expertis i hanteringen av högt anslutna data, dess modellering och skapa databasprogram med Neo4j. Deltagarna kommer att dra nytta av möjligheten att lösa några relevanta affärsproblem med Neo4j. Detta kommer att ge deltagarna hög efterfrågan inom områdena Social Networking, Retail, Finance, Healthcare och Telecom-domäner som använder mycket anslutna data.

Vem ska gå för denna kurs?

Kursen är utformad för dem som hanterar de mycket anslutna data och vill använda den för att utvärdera en bra lösning. Kursen är till nytta för Professionals / Students som vill ha den praktiska förståelsen för att hantera Graph Data med Neo4j.

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Även om du inte behöver vara en proffs, arbetar kunskap om Core Java-koncept, vårrama, Maven och betydligt bra kunskap om NoSQL-databaser som hjälper dig att få fart.

Online självständigt lärande

Online Självlärarkurser är utformade för självreglerade träningar, så att deltagarna kan börja med hjälp av strukturerad träning och granskningsövningar för att förstärka lärandet. Du lär dig genom videor, PPT och kompletterar uppdrag, projekt och andra aktiviteter som är utformade för att förbättra lärandesultatet, allt ibland som är mest lämpliga för dig.

Edureka Certifieringsprocessen:

  • När du väl lyckats genom projektet (Recenserad av en Edureka-expert), kommer du att bli tilldelad med Edurekas Neo4j Expert Certificate.
  • edureka certifiering har industrin erkännande och vi är den föredragna utbildningspartner för många multinationella företag egCisco, Ford, MPHASIS, Nokia, Wipro, Accenture, IBM, Philips, Citi, Ford, Mindtree, BNYMellon etc. Du kan vara säker.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
179 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan