Masterexamen i privat säkerhet

Allmänt

Programbeskrivning

Med denna officiella utbildning i privat säkerhet från University of Pegaso , kommer du att kunna hitta en global vision om säkerhet i alla dess utbildningsaspekter, utveckla professionell kapacitet för att skapa nödplaner både nationellt och internationellt, akuta handlingsplaner, analys av risker, säkerhet i fängelser och övervakning i museer för att nämna några relevanta åtgärder.

Det varar i 9 månader och är 100% online, vilket gör att du kan hantera dina scheman i enlighet med din nuvarande livsstil.

Vilken typ av innehåll kommer du att se när du studerar den officiella utbildningen för privat säkerhet?

Några av de viktigaste innehållen som du kan studera med den här utbildningen är följande:

 • Omfattande säkerhetshantering
 • Kriminell fenomenologi
 • Grund för privat utredning
 • Forskningsmetodik inom samhällsvetenskap

Mål för utbildningen av den officiella magisterexamen i privat säkerhet

Huvudmålet med den officiella magisterexamen i privat säkerhet är att utbilda studenter i teoretiska, praktiska och metodologiska aspekter, vilket ger dig alla nödvändiga verktyg för att du ska kunna prestera på arbetsplatsen som en omfattande och effektiv professionell.

Dessutom är vår huvudfilosofi att du uppnår högsta kvalitet i utbildningen av de olika säkerhetsområdena på global nivå och förbereder dig för detta i alla utmaningar som de nuvarande yrkena inom detta område innebär.

Klassens startdatum

Eftersom samtalet för våra officiella examina måste uppfylla ett minimumantal studenter för att det akademiska programmet ska kunna genomföras, förbehåller sig INISEG rätten att ändra, avbryta eller eliminera dagen för ett visst samtal som informerar varje student via e-post eller per telefon den datumuppdateringen.

Det är inte INISEGs avsikt alls att orsaka problem eller besvär med eventuella förändringar som kan uppstå i dessa processer med fasta samtal, och innan något problem som uppstår är det och kommer att vara vårt uppdrag att kunna lösa det på bästa möjliga sätt och söka efter det optimala. lösning för våra studenter.

Kursplan för officiell magisterexamen i privat säkerhet

 • Grunder för privat säkerhet
 • Säkerhetshantering
 • Eventhantering. Säkerhetsplaner
 • Säkerhetsavdelningen. Skydd av arbetsrisker
 • Brott och cybersäkerhet
 • Civilskydd och nödsituationer
 • Kritisk infrastruktur
 • Mänskliga resurser, materiella resurser och anställning
 • Forskningsmetodik i samhällsvetenskap
 • Examensarbete

Officiell magisterexamen i privat säkerhet

dubbel Degree

Studenter som har tillgång till den officiella magisterexamen i privat säkerhet med en akademisk examen, kandidatexamen eller motsvarande erhåller:

Officiell titel på Pegaso University of Italy (Master di II Livello)

"Universitetsmästare i privat säkerhet"

Egen titel INISEG

"Master i privat säkerhet"

Studenter som har tillgång till Master i privat säkerhet utan akademisk examen, kandidatexamen eller motsvarande erhåller:

Egen titel INISEG

"Master i privat säkerhet"

Krav för att studera officiell master i privat säkerhet

För att få tillgång till denna Master of Private Security är det inte nödvändigt att ha en universitetsgrad (kandidatexamen, examen eller examensbevis) avslutad. Du kan komma åt det här programmet från två lika giltiga alternativ:

 • Med universitetsgrad
  Genom att ha en tidigare universitetsexamen kan du få direkt tillgång till en dubbelexamen, den officiella titeln på Pegaso universitetet (som gör att du kan få tillgång till doktorsexamen) och INISEGs egen titel.
 • Utan universitetsexamen
  Om du inte har en universitetsexamen kan du också få tillgång till denna Master i privat säkerhet genom att få INISEG-graden, som i professionella termer förvärvar samma innehåll, lärare och praktik som en officiell examen, skillnaden är att du inte har tillgång till doktorsexamen, men om det tillåter specialisering inom sektorn och förbättrad arbetsplats och nya krav.

Befälhavaren i privat säkerhet riktar sig främst till säkerhetsdirektörer, säkerhetsstyrkor och organ, säkerhetsexperter, privata säkerhetspersonal och alla intresserade inom detta område.

Yrkesmöjligheter inom den officiella magisterexamen i privat säkerhet

Arbetsområdet för denna Master i privat säkerhet omfattar både offentliga och privata företag.

Den professionella kommer att kunna arbeta inom det privata säkerhetsområdet och utöva all sin kunskap i praktiken inom de olika karriärområdena.

Assistent, chef, direktör eller ledare för säkerhetsavdelningen är möjligheterna som den officiella privata säkerhetsutbildningen online ger dig.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Läs mer

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Läs mindre
madrid , Zamora + 1 Mer Mindre