Read the Official Description

Masterprogram i Strategic Management inom telekommunikation

&nbsp

Innovation och entreprenörskap är positionerade som grundläggande färdigheter för chefer i företag i XXI århundradet.


Modern företagsledning utvecklas i ett globalt samhälle och utvecklas samman via datateknik och datakommunikation.

&nbsp

För att möta dessa utmaningar inte bara en specialiserad konst utbildning i telenät och teletjänster. Som en faktor, måste chefen få möjlighet att ge en överblick över åtgärder som realiseras i systemisk, omfattande och innovativt ledarskap som gör sin affärsplan framgångsrikt.

&nbsp

Som svar på dessa behov har Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) och universitetet i León (Spanien) samlade erfarenhet och resurser att erbjuda Masters i Strategic Management i telekommunikation (MDETel).

&nbsp

Resultatet av denna formativ erfarenhet - tvärvetenskapliga och internationella - kommer att få en solid vetenskaplig och professionell utbildning i Nätverks-och telekommunikationstjänster där den kan utföra profiler telekommunikation förvaltning med en översikt av projekt.

&nbsp

Det dubbla synsätt Master i Strategic Management inom telekommunikation (MDETel) i frågor om företagsekonomi och telekommunikation möjliggör förfalskade professionella profiler:

  • Tekniska områden som teknik, att få kunskap om nätverk och teletjänster och företagsekonomi.
  • Affärsområden, lära sig de senaste teknikerna ledande teknikföretag (där telekommunikation är en radikal roll).

Detta, i kombination med fokus på operational excellence som stöds av utmärkt akademisk standard och en flexibel läroplan och mäta elev göra Masters i Strategic Management i telekommunikation (MDETel) formational del väsentligt att åstadkomma en gedigen karriär i utförandet ledande befattningar i bolaget av XXI århundradet.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Mål:

  • Förstå och behärska de grundläggande begreppen telenät och tjänster i samband med dem som en del av verksamheten utvecklingsstrategi.

&nbsp

Särskilda mål:

  • Att förstå fenomenet telekommunikation som grunden för nya affärsstrategier baseras också organisatoriska innovationer.
  • Förstå den teknik som möjliggör telekommunikation och underlätta generations företagsinnovation.
  • Att känna till och behärska de element som stödjer organisatorisk förändring ledning utgörs av telekommunikation, deras effekter och deras arrangemang på ett affärsprojekt och teknik.
  • Förstå och behärska de verktyg och tekniker som gör att strategiska affärsbeslut konstruera, bygga och driftsätta en affärsstrategi bygger på nät och teletjänster.
  • Lära sig och behärska färdigheter och människor ledningsverktyg för strategisk inriktning av nya företag inom telekommunikation hållbart sätt.
  • Aktivera utvärderingen av begränsning, motiveringen av nya program och strategiska beslut när resurserna är inblandade telekommunikation.
Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
18 - 24 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum