Read the Official Description

Översikt

Gör dig redo för framtida undervisningspraxis med detta sista skede av vår Master of Education-program. På grund av den kunskap som erhållits från våra PG Cert och PG Dip-program kommer denna Masters in Education-kurs att undersöka hur viktiga fynd i kognitiv vetenskap avser lärande och undervisning i en pedagogisk sammanhang och hur detta ska påverka dina egna metoder för lärande och undervisning.

Under hela kursen lär du dig också att beskriva stadier och konventioner av akademisk utredning, bland annat inrama en forskningsfråga, skriva ett förslag och välja forskningsmetoder. Arbetar tillsammans med medarbetarutbildningspersonal kommer du också att upptäcka hur man konfidentiellt kan anpassa sig till en rad pedagogiska sammanhang, genom att använda färdigheter och strategier för att lösa problem, övervaka framstegen och ändra dina metoder när så är nödvändigt.

Slutligen ska du också utforma, planera och genomföra ett akademiskt forskningsprojekt som påverkar undervisning, lärande eller bedömning i en viss utbildningsinstitution.

Med praktiska och överförbara färdigheter för utövare på nästan alla utbildningsområden, inklusive tidig karriär och högre personal, ger den här kursen det perfekta möjligheten till reflektion och långsiktig karriärutveckling.

Lärande och bedömning

Introduktion

Studera på nätet ger dig frihet att studera när och var det passar dig - hemma, under lunchtiden eller någon annanstans har du tillgång till internet.

Alla våra online kurser har en vägledande studieperiod som är en guide till hur lång tid kursen tar att slutföra. Den faktiska varaktigheten kan vara längre eller kortare beroende på studiens hastighet, val av studerade alternativ och tillgänglighet av modulen. Det är möjligt att slutföra dina studier snabbare än den vägledande kursperioden genom att fördubbla modulerna vid vissa tillfällen. dock gäller minsta studietid.

Alla våra kurser har vanliga startdatum under hela året. Vårt läsår är organiserat i moduler, vanligtvis med en eller två veckors paus mellan modulerna och en strukturerad tre veckors paus för julperioden. Studenterna får en kursplanering under ansökan.

Undervisningsmetoder och stil

Eftersom vi är ett 100% online universitet använder vi en virtuell inlärningsmiljö istället för en traditionell campus. Systemet spårar och hanterar inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Alla kurser levereras endast på engelska.

Du stöds genom hela din kurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare. För att du ska få det stöd du behöver från din handledare klipper vi våra klassstorlekar på 20 studenter.

bedömning

Våra Master of Education kurs innehåller både obligatoriska och valfria moduler, så du kan skräddarsy innehållet i din kurs för att bättre passa dina intressen och ambitioner.

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. Bedömning för utbildningsutbildningen bygger på en kombination av skriftlig kurs, samarbetsproblem, presentationer, bidrag till en elektronisk portfölj och arbete med en avhandling eller ett individuellt projekt.

Du kan se dina nuvarande preliminära betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången för dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras. Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din masters kurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din klassbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din lärobok alltid är aktuell
  • utvärdera ditt arbete genom hela modulen istället för att vänta på slutet av års tentor
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väletablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering.
Efter framgångsrik slutförande av din magisterexamen, kommer du att bli inbjuden att delta i en examenceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärmöjligheter

Vi är dedikerade till att förbättra anställbarheten hos våra studenter. Våra online kurser ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter och lönsamhet med en blandning av nyckelfärdigheter som är direkt överförbara till arbetsplatsen.

Fortsatt yrkesutveckling är hörnstenen i detta program, med kvalifikationen kopplad till UKPSFs standard för professionell standard (UKPSF), så att deltagarna kan dokumentera bevis för erkända CPD-program / anslutningar.

Bedömning och återkoppling som genomförs på programmet ger dig också möjligheter till eftertanke om din långsiktiga yrkesutveckling. Nätverk och kommunikation med medarbetare och kamrater gör det möjligt för dig att utveckla din egen roll och engagera sig i professionell utveckling.

Ingångskrav

Innehållet i detta program kräver att du reflekterar över din egen pedagogiska arbetslivserfarenhet; Därför måste du vara anställd i en lärarroll idag eller ha erfarenhet av att undervisa i en post-obligatorisk utbildning eller ha regelbunden åtkomst i undervisningskapacitet till en pedagogisk arbetsplats eller organisation under dina studier.

Detta begränsar dock inte sökanden till dem som bara arbetar i en skola, högskola eller universitet. Ansökningar kommer också att övervägas från fall till fall från studenter som arbetar i alternativa organisationer där ett organiserat utbildningsprogram levereras, t.ex. gallerier, museer, icke-statliga organisationer eller andra utbildningsrelaterade sektorer.

Vi har flexibla behörighetskrav som tittar på både din akademiska och arbetsbaserade erfarenhet samt din motivation att göra kursen. Det finns två tillträdesvägar på vår Master of Education-program:

1. Academic Entry Route

För att tillgodose kraven på akademiska inträdet till vårt masterprogram i utbildning måste du ha följande kvalifikationer som ett minimum:

  • En grundutbildning från en godkänd institution som motsvarar en brittisk hedersexamen eller en relevant yrkeskvalifikation.

Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.5 eller motsvarande. Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

2. Arbetsupplevelse

Vi inser att du kan få färdigheter på många olika sätt och att tidigare akademiska prestanda inte är den enda indikatorn på en sökandes förmåga. Om du inte uppfyller de lägsta akademiska kraven ovan kan du alltså vara berättigad att anmäla dig via vår arbetsresa.

För att tillfredsställa kraven på arbetsupplevelseskrav för våra Master of Education-program måste du minst uppfylla följande kriterier:

  • Minst två års undervisningserfarenhet i en obligatorisk utbildningsinstitution.
  • Engelska språkkunskaper bör ligga på en nivå som motsvarar IELTS (Academic) 6.5.
  • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

Du behöver inte bevisa din kunskap om engelska om du är medborgare i eller om du har fullgjort en examen motsvarande en brittisk examen i något av dessa länder.

Din ansökan kommer att behandlas individuellt med hänsyn till din motivation för att göra kursen, tidigare arbetslivserfarenhet och andra relevanta kvalifikationer som visar din förmåga att framgångsrikt slutföra programmet.

21-dagars pengarna tillbaka garanti

Om du anmäler dig till vårt Master of Education-program men bestämmer att online-inlärning inte är för dig, kommer vi att tillåta dig att dra tillbaka inom 21 dagar från det startdatum som anges på ditt erbjudandebrev. Om du har betalat en första insättning på framsidan får du full återbetalning.

Program taught in:
Engelska

See 30 more programs offered by University of Essex Online »

Last updated October 23, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
24 månader
Deltid
Pris
10,608 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum