Master of Design

Allmänt

Programbeskrivning

Vi är en leverantör av online-utbildningsprogram med kontor i Storbritannien. Våra program lärs på 3 språk för alla.

Varför en mästare i design?


I en komplex och konkurrenskraftig miljö som företag integrerar för närvarande har design blivit en viktig konkurrenskraftig och strategisk fördel, eftersom den erbjuder innovation och differentiering.

Magisterexamen i Design vid London School of Design och Marketing representerar möjligheten att göra experter till experter från olika designområden genom att förbättra sina grundläggande, kritiska och processuella färdigheter, inte bara för att förstå affärsverksamheten utan också bidra till skapandet av värde.

Mästaren i Design av LSDM är uteslutande online och finns tillgänglig på spanska, engelska och portugisiska.

London School of Design and Marketing

Där passionen blir ett yrke


KURSENS ALLMÄNNA PERSPEKTIV


introduktion

Vår mästare i design fokuserar på det intellektuella stödet som förbättrar förståelsen för design och dess relationer med företag och professionell industri. Vår kurs är exklusivt online och omfattar tre huvudområden: praktik, interaktionsdesign och produktdesign.


Lärande förmåga

LSDM-studenter kommer att anta ett reflekterande, analytiskt och utvärderingsrikt sätt att utforma, uppnå en bättre förståelse för de dynamiska relationerna mellan design, industri och kommersiell sektor. Vår studieplan assimilerar verkligheten och erbjuder avancerad, specialiserad, konstnärlig, akademisk och entreprenörskunskap som gör det möjligt för eleverna att fortsätta en konsoliderad karriär i framtiden.


Lärare

Vår lärare består av kvalificerade, erfarna och erfarna lärare. Förutom doktorandens akademiska nivå presenterar de konsoliderade yrkeskarriärer, som kopplar samman den akademiska komponenten till arbetsmarknaden.


Tutor Center

LSDM-eleverna åtföljs varje vecka genom ett handledningssystem som består av ett team av handledare specialiserade på design, med mästare och flera års beprövad erfarenhet. Vårt handledningssentrum finns också på engelska, spanska och portugisiska.


Mål och professionella utgångar

Vår mästare i design är avsedd för studenter, yrkesverksamma, konstnärer eller oberoende arbetstagare med ambition eller konsoliderad karriär inom reklam (konstledare, tillverkare eller designers), visuell design, kommunikationsdesign, grafisk design och interaktiv design (designers, lagledare, konstledare eller kreativa regissörer).


INTRÄKNINGSKRAV


Våra kandidater kan ansöka till vår Master i Design genom ett av dessa programalternativ:


Genom en kandidatexamen: ha fullgjort högskoleutbildning (3 år) i ursprungslandet, verifierad av ett juridiskt utfärdat intyg. Denna grad måste tillhöra det område du har valt eller relaterat till.

Genom yrkeserfarenhet: Relevant yrkeserfarenhet, som visar din förmåga att slutföra en magisterexamen i Design. Detta är föremål för godkännande av LSDM baserat på affiniteten och relevansen av grundutbildningen, utbildningen och erfarenheten av studentprojekt. Kandidaten kommer att bli ombedd att presentera en portfölj med sin yrkeserfarenhet inom Design.


Studenter med speciella behov kan också ansöka. En analys kommer att göras mellan studenten och den ansvarige för att stödja studenten med hänsyn till de specifika behoven i varje enskilt fall.


Äldre studenter kan också ansöka. En analys av yrkeskarriären kommer att genomföras, som i kandidaturerna genom yrkeserfarenhet.


STRUKTUR


Vår mästare i design är 100% online, skapad för att lära sig i enlighet med tillgången till våra studenter och utan ett fast schema. Det vill säga LSDM-studenter kan definiera när eller var de kan komma åt vårt innehåll. Endast de slutliga uppgifterna och specifika presentationer kommer att schemaläggas på ett fast schema, vilket kommer att meddelas i rätt tid till LSDM-studenter.

På cirka 12 månader har vi slutfört vår magisterexamen i Design ackrediterad av universitetet för Creative Arts (UCA), ett av de bästa specialuniversitetarna i Storbritannien.


Metoder för undervisning och lärande antagna i kursen:

  • Undervisas på spanska, engelska och portugisiska;
  • Fem läroplaner och ett sista projekt;
  • Innehållet i enheterna är asynkront och organiseras av veckotema.
  • Du kan komma åt innehållet när och var du vill
  • Vårt handledarcenter fungerar som ett stöd- och interaktionsverktyg för våra studenter.
  • Online-resurser (som konferenser, seminarier och diskussioner, handledning och feedback sessioner, forum, diskussionsgrupper online och praktiska övningar).
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Läs mer

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Läs mindre
london , madrid , Porto + 2 Mer Mindre