Read the Official Description

Masons online MBA ger en mångsidig kompetensuppsättning med ett globalt perspektiv, vilket ger eleverna referenser och förtroende för att anta kritiska ledarroll roller i företag, regering och offentliga institutioner över hela världen. Masons topprankade deltid MBA-program förbereder nästa generation av tankeledare genom en rigorös, stimulerande affärs- och ledarskapsplan. Kurser är tillgängliga helt online och är utformade för upptagna, professionella studenter.

  • Tjäna din MBA online på under tre år och sätt vad du lär dig att arbeta omedelbart i din nuvarande roll.
  • Programmet följer Associationen till Advance Collegiate Schools of Business Accreditation Standards.
  • Läroplanen består av en 48-timmars kärnplan med olika valmöjligheter för att utforska bredden av affärer och ledarskap.


Graduate Certificate in Business Analytics

Graduate ett steg framåt med ett certifikat i Business Analytics (BA). Vårt valfria BA-examensbevis kan byggas in i MBA-programmet online, vilket betonar insamling, studie och leverans av data för att göra bättre affärsbeslut och förutsägelser.


Global Residency Option

Förbättra ditt globala affärsperspektiv med förstklassig internationell erfarenhet. Online MBA: s valfria Global Residency ger studenterna möjlighet att tillbringa en vecka utomlands, besöka och studera företag i ett främmande land.

Konkurrenskraftig utbildning gör vår topprankade utbildning ännu mer tillgänglig, tillsammans med ekonomiskt stödprogram och livslång tillgång till Masons karriärtjänster.

Program taught in:
Engelska
George Mason University Online

See 4 more programs offered by George Mason University Online »

Last updated October 8, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
33 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum