Master of Arts in Teaching (MAT Degree)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Lead the Way in Education with Liberty University : s online Master of Arts in Teaching Degree

Oavsett om du har en bakgrund i utbildning eller vill flytta in i en givande ny undervisningskarriär, kommer Liberty University : s 100% online Master of Arts in Teaching (MAT-examen) att ge dig en väg att främja dina undervisningsförmågor, sätta din professionella expertis för att arbeta i klassrummet och potentiellt söka legitimationsbevis. Under hela Liberty's Master of Arts in Teaching-graden får du onlineinnehåll som är inriktade på teori, bästa praxis och metodik i undervisningen - sedan kommer du att använda den kunskapen i praktiken i klassrummet under din praktik för studentundervisning.

Libertys online-MAT-grad kopplar avancerad inlärningsteori med en evidensbaserad praktisk metod så att du kan vara utrustad för att hjälpa barn och unga vuxna att trivas akademiskt på alla punkter längs deras utbildningsresa.

Varför välja Libertys online Master of Arts i undervisningsprogram?

Om du redan har en kandidatexamen och vill fortsätta studier inom ditt specialiseringsområde på forskarnivå samtidigt som du blir certifierad lärare, kan Liberty University : s 100% online-magisterexamen i onlineundervisning ge dig de nödvändiga färdigheter och kunskaper du behöver att undervisa med excellens. På Liberty studerar du online under branschledande yrkesverksamma med verklig undervisningserfaring som ger personliga exempel och vägledning för nya lärare, såväl som hjälp för erfarna lärare att finslipa sina hantverk. Och som i alla forskarutbildningar som erbjuds av Liberty University 's School of Education, kommer du att undervisa av professorer som undervisar från en biblisk världssyn och strävar efter att uppmuntra sina studenter till engagerade mentorer.

Liberty utbildar inte bara lärare - de utbildar lärare som vill påverka nästa generation positivt. Det är vem du är och vem du strävar efter att bli. Liberty vill hjälpa dig att nå dina mål, så de gör en magisterexamen mer överkomlig. Medan andra högskolor ökar sin undervisning, har Liberty fryst sin undervisning för alla grundutbildningar, doktorander och doktorandprogram de senaste fyra åren och räknar.

Genom Libertys online-undervisningsprogram kan du genomföra dina kurser från bekvämligheten i ditt eget hem, få praktiska erfarenheter genom valfria intensiv på campus med flexibel schemaläggning och få fotfäste för anställning i ett lokalt skoldistrikt under din studentpraktik. . Online Master of Arts in Teaching erbjuder en tydlig väg för studenter som söker undervisningstillstånd - och eftersom den har prestigefylld NCATE-ackreditering genom CAEP kan du vara säker på att din examen kommer att respekteras väl i alla utbildningsmiljöer.

Vilka är fördelarna med frihetens MAT-grad?

Om du följer ditt ursprungliga undervisningstillstånd genom Libertys online Master of Arts in Teaching, kan du dra fördel av den ökade efterfrågan på marknaden för lärare - och med en magisterexamen kan du vara berättigad till högre lön än med en kandidatexamen examen ensam. Och även om dina möjligheter kommer att variera med plats och befolkning, kan studenter som fullföljer Libertys onlineundervisningsexamen fullfölja statliga krav på bostäder med flexibel schemaläggning och genomföra sin examen på mindre än två år med Liberty University online schema för tre terminer.

Här är några ytterligare fördelar med Libertys online MAT-grad:

 • Att genomföra krav på spårning av licenser genom deras online Master of Arts in Teaching ger den högsta möjliga marknadsföringsnivån för lärarplatser - både i privata och offentliga skolinställningar.
 • Genom att genomföra Libertys MAT-examen kan både studenter med begränsad tidigare lärarerfarenhet gå in i läraryrket och gör det möjligt för elever med tidigare erfarenhet att utöva högre betalda och / eller administrativa roller.
 • Att sträva efter frihetens online Masters of Arts in Teaching licensure-track kan göra dig berättigad till Federal TEACH Grant.
 • School of Education är ackrediterat av NCATE (National Council for Accreditation of Teacher Education) genom CAEP (Council for the Accreditation of Educator Preparation).

121188_photo-1503676260728-1c00da094a0b.jpgElement5 Digital / Unsplash

Vad kommer du att lära dig i Liberty's Online Master of Arts in Teaching Degree?

Online Master of Arts in Teaching ger dig en balans mellan teoretiska pedagogiska modeller och praktiska, praktiska undervisningsförmågor. Oavsett vilken lönegrad du bedriver i Liberty's MAT-grad, hittar du en kärna i inlärningsteori, viktiga studier i de historiska och filosofiska grunden för utbildning och grunden för exceptionellism i utbildningen. Du kommer också att lära dig kritiska utvärderingsverktyg som gör det möjligt för skolor att mäta elevernas inlärning och göra förbättringar. Varje klassnivå-specifik spår av MAT-graden ger specialutbildning i nödvändiga ämnen, liksom läroplanutveckling, beteendehantering och ämnesspecifik innehållsundervisning. Om du redan har ett ursprungligt licens eller inte behöver licens, kan du vara intresserad av online Master of Education-programmet.

inriktningar

 • Grundskoleutbildning
  Liberty University : s online Master of Arts in Teaching - Elementary Education är utformat för att leda till undervisningslicens i grundskoleutbildning genom att ge dig de grunder som krävs för att framgångsrikt förstå och undervisa i matematik, naturvetenskap, språkförvärv och läsförmåga. Förutom grundläggande grundläggande undervisningsförmåga kommer du att få en grund för läroplanförståelse och genomförande.
 • Grundskoleutbildning - 45 timmar
  Detta program kommer att finnas tillgängligt våren 2020.
  Liberty University : s online Master of Arts in Teaching - Elementary Education - 45 Hours är utformat för att leda till undervisningstillstånd inom grundutbildning genom att ge dig grunden som krävs för att framgångsrikt förstå och undervisa i matematik, naturvetenskap, språkförvärv och läsförmåga. Förutom grundläggande grundläggande undervisningsförmåga kommer du att få en grund för läroplanförståelse och genomförande.
  45-timmarsspåret har 9 ytterligare kredittimmar med valfria alternativ som hjälper dig att möta innehållskompetenser eller sträva efter ett ytterligare godkännandeområde.
 • Medelbetyg
  Liberty University online Master of Arts in Teaching - Middle Grades är utformat för att förbereda dig för att få licens i medelklass. Detta program kommer att ge dig en grund för att instruera och övervaka betyg 6-8 genom att låta dig få de verktyg och insikt som behövs för att framgångsrikt leda, mentor och instruera din klass.
 • Medelbetyg - 45 timmar
  Detta program kommer att finnas tillgängligt våren 2020.
  Liberty University : s online Master of Arts in Teaching - Middle Grades - 45 Hours är utformat för att förbereda dig för att få licens i medelklass. Detta program kommer att ge dig en grund för att instruera och övervaka betyg 6-8 genom att låta dig få de verktyg och insikt som behövs för att framgångsrikt leda, mentor och instruera din klass.
  45-timmarsspåret har 9 ytterligare kredittimmar med valfria alternativ som hjälper dig att möta innehållskompetenser eller sträva efter ett ytterligare godkännandeområde.
 • Gymnasieutbildning
  Liberty University : s online Master of Arts in Teaching - Secondary Education hjälper dig att uppfylla dina mål för att få undervisningstillstånd i gymnasieskolan. Denna nivå kategoriseras som klass 6-12. Du kommer att vara utrustad med kunskap och färdigheter för att effektivt hantera ett klassrum och visa din förståelse och förståelse för ett specialiserat ämne.
 • Gymnasieutbildning - 45 timmar
  Detta program kommer att finnas tillgängligt våren 2020.
  Liberty University : s online Master of Arts in Teaching - Secondary Education - 45 Hours hjälper dig att uppfylla dina mål för att få undervisningstillstånd inom gymnasiet. Denna nivå kategoriseras som klass 6-12. Du kommer att vara utrustad med kunskap och färdigheter för att effektivt hantera ett klassrum och visa din förståelse och förståelse för ett specialiserat ämne.
  45-timmarsspåret har 9 ytterligare kredittimmar med valfria alternativ som hjälper dig att möta innehållskompetenser eller sträva efter ett ytterligare godkännandeområde.
 • Specialundervisning
  Liberty University online Master of Arts in Teaching - Special Education hjälper dig att uppnå din passion genom att ge dig möjligheterna att få din lärarlicens inom specialundervisning. Denna examen kommer att täcka specialiserade sätt att hantera beteendehantering och samarbete för speciella övergångar.
 • Specialundervisning - 45 timmar
  Detta program kommer att finnas tillgängligt våren 2020.
  Liberty University : s online Master of Arts in Teaching - Special Education - 45 Hours hjälper dig att uppnå din passion genom att ge dig möjligheterna att få din lärarlicens inom specialundervisning. Denna examen kommer att täcka specialiserade sätt att hantera beteendehantering och samarbete för speciella övergångar.
  45-timmarsspåret har 9 ytterligare kredittimmar med valfria alternativ som hjälper dig att möta innehållskompetenser eller sträva efter ett ytterligare godkännandeområde.

Toddler with wire bead toyMarkus Spiske / Unsplash

slingor

 • Genom att tjäna din Master of Arts in Teaching från ett ideellt universitet vars onlineprogram rankas i topp 1% av mer än 2 100 online-högskolor och universitet för akademisk kvalitet, överkomliga priser och tillgänglighet kommer du att skiljas från andra inom ditt område.
 • Medan andra högskolor ökar sin undervisning sänkte Liberty faktiskt sin undervisning för sina Master of Arts in Teaching och Master of Education-program för läsåret 2019-20. Liberty University : s M.Ed. på 415 dollar per kredittimme på heltid. online är nu tillgängligt till en av de lägsta undervisningsnivån för denna examen i landet.
 • Att sträva efter frihetens online Master of Arts in Teaching licensure-track kan göra dig berättigad till Federal TEACH Grant.
 • Du skapar effektiva inlärningsmiljöer med MAT-examens klassnivåspecifika läroplanutveckling och undervisningstekniker.
 • Möt kamrater och professorer på Liberty University : s vackra bostadsområde under valfri intensiv på campus.
 • Få praktisk erfarenhet och mentorskap under din MAT-examens studentundervisning.
 • School of Education är ackrediterat av NCATE (National Council for Accreditation of Teacher Education) genom CAEP (Council for the Accreditation of Educator Preparation).

Grad Information

 • Detta program faller under School of Education.
 • Licens: Utbildningsavdelningen kommer officiellt att verifiera att eleverna har slutfört ett av Liberty's Virginia-godkända licensprogram och uppfyller kraven för viktiga innehållskompetenser. Studenter bör verifiera eventuella ytterligare licenskrav med hemlandet. För information om statligt godkännande, besök Liberty.edu/StateApprovals.
 • School of Education är ackrediterat av NCATE (National Council for Accreditation of Teacher Education) genom CAEP (Council for the Accreditation of Educator Preparation).

Militära fördelar

Liberty University ägnar sig åt att tillhandahålla utbildningsupplevelser i världsklass till militärstudenter över hela världen. Oavsett om du är en nuvarande servicemedlem, avskedad eller pensionerad från tjänst eller make till en servicemedlem eller veteran, är Liberty här för att stödja dig genom varje steg på resan. Som ett tack för ditt engagemang och service till vårt land är Liberty hedrad att tjäna och stödja dig i din strävan efter online-utbildning genom att erbjuda följande fördelar:

 • Den rabatterade undervisningsgraden på $ 275 per kredittimme på deltid.
 • Ytterligare rabatt för veteraner som tjänar i civil kapacitet som First Responder (mindre än $ 625 per kurs).
 • Åtta veckors kurser, åtta olika startdatum varje år och inga angivna inloggningstider.

Förkunskapskrav

Sökande måste ha en regional eller nationellt ackrediterad kandidatexamen med en 3.0 GPA eller högre för antagning i god status. Kontakta Liberty för mer information.

Alla sökande måste lämna in följande:

 • Antagningsansökan
 • Anmälningsavgift*
 • Officiella collegeutskrifter
 • Bevis på engelska kunskaper

* Det finns ingen ansökningsavgift på förhand; emellertid kommer en uppskjuten ansökningsavgift på $ 50 att bedömas vid finansiell incheckning. Denna avgift undviks för kvalificerade tjänstemän, veteraner och militära makar - dokumentation som verifierar militär status krävs.

Potentiella karriäralternativ

 • Kollegor professor
 • Utbildningsutvecklare
 • K-12 lärare på klassnivå

Medan många staters krav skiljer sig, kommer Liberty University kursinnehåll att ge utbildningsförmågor och kunskap som krävs för att uppfylla licenskrav. Se enskilda staters officiella utbildningswebbplatser för mer information om specifika tillståndskrav för licensiering och prata sedan med en online-antagningsrådgivare för att få vägledning om vilket MAT-examensspår som bäst uppfyller dina behov.

Utöver licensierad undervisning kan studenter som fullbordar MAT-graden hitta möjligheter i tredjepartsplaner för läroplanutveckling och kommer att vara berättigade att undervisa på universitetsnivåer på många universitet och högskolor.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Liberty University provides a world-class education with a solid Christian foundation, equipping men and women with the values, knowledge, and skills essential for success in every aspect of life. Wit ... Läs mer

Liberty University provides a world-class education with a solid Christian foundation, equipping men and women with the values, knowledge, and skills essential for success in every aspect of life. With more than 500 degrees and certificates, Liberty offers programs in fields such as medicine, religion, law, aviation, cinematic arts, psychology, business, and more. All of Liberty’s courses are taught from a Christian worldview by professors who regard teaching as more than a job — it’s their calling. Läs mindre