Master of Arts i psykologi

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Höjdpunkter online för Master of Psychology Program

Onlinemasterprogrammet i psykologiprogram kan definieras som porten till att förstå mänskligt beteende och de grundläggande praxis som följer med psykologisk yrke. Du får en djupare förståelse av psykologisk diagnos, förebyggande och behandling av psykiska och emotionella störningar.

 • 4–8 sessioner
 • 36–48 enheter
 • 18–24 månader att slutföra

Onlinemasterprogrammen erbjuder kohortens startdatum varje år på våren, sommaren, hösten och vintern. Inlämningsdatum för sommarkohorten är fredag 8 maj.

Programmets 36–48 enheter kan slutföras på 18 till 24 månader beroende på vilken tidsram du har valt. När du har slutfört programmet kommer du att vara redo att bedriva en mängd olika karriärer inom psykologi inom en rad professionella miljöer.

Online Master of Arts in Psychology-programmet ger dig en bred förståelse av mänskligt beteende och de grundläggande principerna inom psykologiområdet. Strukturerat av en klinisk ram, kommer programmet att utsätta dig för väsentlig psykologisk teori och praktik genom online klasser och kursarbete.

Oavsett om du vill gå in i området för mänskliga tjänster, främja din karriär inom ett relaterat område eller bedriva doktorand i psykologi, kommer du att vara beredd att tillämpa din psykologiska expertis på din nästa professionella eller akademiska strävan.

Online-magisterexamen i psykologi är tillgänglig för studenter över hela USA.

Online Master's in Psychology Curriculum Oversikt

Vår onlinemaster i psykologi läroplan lär dig grundläggande psykologiska begrepp och introducerar dig till de teorier kliniska praktiker tillämpar i verkliga situationer. Som student kommer du att utforska psykiska och emotionella störningar, bedriva forskning och utvärdera metoder när du lär dig hur psykologiska principer kan användas för att bedöma personlighet och intelligens.

Läroplanen är utformad för att ta itu med ett brett utbud av praktiska och kliniskt inriktade ämnen som väcks till liv inom den virtuella klassrumsplattformen. Du kommer att ha möjlighet att välja flera valfria alternativ, så att du kan anpassa din studieplan för att fokusera på de ämnen och områden som intresserar dig.

Kurser för psykologprogram online

Pepperdines onlineinnehåll och kursarbete återspeglar den akademiska komplexiteten och rykte för alternativet på campus. Kurser introducerar dig för en rad psykoterapitekniker samtidigt som du ger insikt i ämnen som multikulturell rådgivning och karriärutveckling.

Studenter kommer att genomföra fem grundkurser, nio grundkurser och välja två valbara kurser. Här är ett exempel på kurser du kommer att studera i online Master of Arts in Psychology-programmet:

 • Industriell organisationspsykologi
 • Diagnos och behandling av psykiska sjukdomar
 • Interpersonella färdigheter och gruppterapi
 • Trauma i olika befolkningar
 • Teorier om rådgivning och psykoterapi
 • Karriärutvecklingsteori tekniker
 • Tekniker för rådgivning och psykoterapi
 • Avancerad forskning och vetenskaplig skrivning
 • Kliniska insatser med barn, vuxna och ungdomar

Grundkurser erbjuds som en del av masterprogrammet och kan avstås om du har tjänat en "B" eller bättre i klasser som täcker det obligatoriska kursarbetet under de senaste sju åren.

Admissionsöversikt

OnlinePsychology @ Pepperdine söker elever som är engagerade i att odla en djup förståelse för mänskligt beteende och samtidigt främja deras förmåga att tjäna de i nöd. Vi accepterar ansökningar rullande och erbjuder dig möjligheten att börja tjäna din psykologexamen vid olika tider under året.

För att ansöka måste du ha en kandidatexamen från en regionalt ackrediterad institution. Du är inte skyldig att ange GRE-poäng som en del av din ansökan. Du avslutar 36–48 enheter inom 18 till 24 månader, utan praktik eller praktikkrav. Sökande som drar nytta av den prioriterade inlämningsfristen kommer att avstå från sin ansökningsavgift.

Karriärvägar efter online-psykologiprogrammet

Med en magisterexamen i psykologi från Pepperdine får du befogenhet att anpassa din karriär med din passion för att hjälpa andra. Du kommer att vara beredd att bedriva doktorandstudier eller anställning inom en mänsklig tjänstrelaterad miljö som offentlig psykisk hälsa, utbildning, hälso- och sjukvård, myndigheter eller företagssektorn.

Jobbmarknaden är mångsidig och innehåller både oberoende och teamorienterade karriäralternativ.

Här är några av de roller du kan vara kvalificerad att fullfölja efter att ha tjänat din magisterexamen i psykologi online:

 • Vårdkoordinator
 • Barnutvecklingsspecialist
 • Gemenskapsuppdragsspecialist
 • Företagsrekryterare
 • Executive coach
 • Bidragande författare
 • Gruppansvarig
 • Marknadsundersökningsanalytiker
 • Programchef / chef
 • Forskningsassistent

Pepperdine Master's in Psychology Online Experience

Pepperdines Graduate School of Education and Psychology strävar efter att utveckla och inspirera studenter till att inneha ledarroller i yrken som påverkar välbefinnandet och livskvaliteten för individer, familjer och samhällen i behov.

Med programmet Master of Arts in Psychology på nätet kommer du att möta ett uppmuntrande samhälle av forskare och lärare som delar din ambition att göra största möjliga inverkan på dem som är belastade med mentala och emotionella störningar. Genom en kombination av psykologvetenskap, teori och utövare av utövare är du beredd att ta nästa steg på din resa.

Senast uppdaterad May 2020

Om skolan

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology (GSEP) provides innovative academic programs dedicated to building scholar-practitioners through hands-on learning. We shape individua ... Läs mer

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology (GSEP) provides innovative academic programs dedicated to building scholar-practitioners through hands-on learning. We shape individuals who will be catalysts for inspiration and change. Läs mindre
Gå till skolans webbplats