Få en strategisk syn på HR för att hjälpa människor och organisationer att lyckas

Förbered dig på en nyckelorganisatorisk roll som expert på mänskliga resurser med Saint Marys online-master i human resource management. Kursprogrammet är anpassat till Society of Human Resource Professionals (SHRM), det här programmet innehåller den mest aktuella kompetensen och bästa praxis för dagens snabba strategiska arbetsplats. Dessutom levereras den via en iPad-lärplattform som håller dig engagerad i dina kurser, professorer och klasskamrater på språng.

  • Den slutliga capstone kursen förbereder dig för Professional in Human Resources (PHR) eller Senior Professional in Human Resources (SPHR) certifieringsexamen.
  • Få fördjupad kunskap inom specifika områden av mänskliga resurser samt principer för ledarskapsförvaltning.
  • Utveckla ett övergripande organisatoriskt perspektiv för att hjälpa till att styra en organisation genom förändringstid och för att identifiera kort- och långsiktiga mål.
  • Lär av fakultetsmedlemmar med praktisk karriärupplevelse som integrerar starka exempel från fältet i klassrummet.

Programmet innehåller också allmänna ledningsfakulteter, vilket gör det till ett mer folkfokuserat alternativ till en MBA med en HR-koncentration.

Om du vill lära dig mer om Saint Marys onlinemästare i Human Resource Management, fyll i formuläret för att begära mer information.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 11 fler kurser från Saint Mary's University of Minnesota Online »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
535 USD
per kredittimme.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum