Master i marknadsföringsautomation

Allmänt

Programbeskrivning

Ett innovativt Business School-koncept

På IEBS vi ett steg framåt jämfört med den traditionella handelsskolemodellen:

 • Den traditionella inlärningsmodellen är stel och inte särskilt flexibel eftersom den bygger på den standardiserade och oföränderliga industrisamhällsmodellen.
 • IEBS inlärningsmodell är modern, flexibel och anpassningsbar eftersom den är utformad för att svara på dagens värld och ständiga förändringar.
 • Vi föreslår ett lärande som integrerar teknik och innovation som en del av ämnet och alltid erbjuder den mest aktuella kunskapen.
 • Vi tänker på en 2,0 inlärningsmodell som prioriterar förmågan att "lära sig att lära" och utveckla de färdigheter som krävs för att framgångsrikt möta dagens utmaningar.
 • Vi integrerar traditionella modeller som fallmetod, med de senaste lärströmmarna, tack vare web 2.0.

När allt kommer omkring garanterar en bok inte längre oss att vi kommer att lära oss allt vi behöver veta i livet.

På IEBS är studenten beredd att bli en ledande professionell, kapabel att förnya, göra och ge värde till sina företag, i en föränderlig miljö, genom ett nytt sätt att göra affärer.

Vem är IEBS ?

IEBS , den första digitala inhemska affärsskolan i spanska i världen, grundades 2009 med målet att erbjuda ett alternativ till traditionella handelshögskolor, med ett åtagande till en innovativ inlärningsmodell som kan svara på de verkliga behoven hos de företag och proffs som lever i ett samhälle i ständig förändring och omvandling. Vi föreslår en smidig och modern skola som kan vara uppdaterad med de senaste trenderna och baseras på solida värden för att bilda mer ansvarsfulla människor, som leder projekt med entreprenörskap från innovation, etik och hållbarhet.

Vårt mål är att utbilda de nya ledarna som den värld vi lever i kräver; kunna företa, innovera och skapa värde för sina företag, sina anställda och samhället på ett hållbart och lönsamt sätt.

Internationell karaktär

IEBS föddes inom innovation och entreprenörskap i Spanien med Seedrocket, den första startacceleratorn i Spanien som har Google som en av sina främsta partners. Huvudkontoret ligger i Madrid och Barcelona, två av de viktigaste städerna i det europeiska och globala landskapet för innovation och entreprenörskap, källor till innovation och trender som gör det möjligt för IEBS ge den mest innovativa talang och kunskap till alla sina studenter . IEBS har också sitt huvudkontor i Latinamerika, vid stranden av Rio de la Plata, i Montevideo, varifrån det förbinder den innovativa kulturen, talangen och den mest innovativa kunskapen med alla länder i Latinamerika.

mål

Behovet av att genomföra störande åtgärder i företag reduceras inte bara till den digitala sfären. Organisationer som strävar efter innovation och konstant tillväxt måste integrera en siffra som förenar nödvändig analys, strategi och förändringsspakar; därmed har tillväxthacker positionerat sig som en av stjärnprofilerna i alla affärer.

Growth Hacking har avancerat mot Growth Marketing för att kombinera digital marknadsföringsteknik med implementeringen av tillväxttratten, vilket gör det möjligt att identifiera återvändandet av var och en av de genomförda åtgärderna. Lean tänkande är tillväxtmotorn som driver störningar.

Mästaren i tillväxtmarknadsföring

 • Analys, strategi och forskning och identifiering av tillväxtspakar.
 • Digital marknadsföringstekniker (sökmarknadsföring, betalda media, UX
 • Funneling AARRR (förvärv, aktivering, lagring, intäkter och remiss).

I slutet av Master i marknadsföringsautomation kommer du att kunna:

 • Skapa en MVP på ett smidigt sätt med hjälp av UX-produktdesign och Lean Canvas- tekniker .
 • Implementera smidiga metoder som hjälper oss att testa utveckling och optimering.
 • Behärska webbanalysen , skapa konverteringstrattor som gör att du kan se webbplatsens prestanda, för att identifiera var de prioriterade problemen är att lösa och kunna växa snabbare.
 • Implementera en tillväxthackmodell baserad på vetenskaplig metod.
 • Behärska de viktigaste förvärvskanalerna inom digital marknadsföring ; Förutom att känna till de mest effektiva processerna för var och en.
 • Känn och hantera aktiverbara tillväxthack för de viktigaste plattformarna.
 • Att föreslå integrerade åtgärder och testa varje fas av AARRR-tratten (förvärv, aktivering, kvarhållning, intäkter och hänvisning).
 • Vet vilka verktyg och tekniker som de mest framgångsrika start-ups använder idag för att optimera elementen på dina webbplatser eller applikationer, så att dina kunder eller besökare kan förbättra upplevelsen med dina produkter.
 • Utveckla en handlingsplan som låter dig gå steg för steg i Growth Hacking-processen, med avsikt att implementera en intern kultur i ditt företag, vars enda mål är att uppnå tillväxten av detta företag eller start.

Antagning och registrering

Programmet har ett begränsat antal platser. På detta sätt främjar vi personlig kontakt mellan student och lärare, så att varje lärare blir en mentor för eleven med en direkt och nära behandling.

Antagningsansökningar behandlas i strikt mottagningsordning och bedöms av en utvärderingskommitté som bildas av programdirektören, den akademiska chefen och antagningskoordinatoren. För att fylla i ansökan om antagning, klicka på följande knapp:

förregistrering

Förregistreringsperioden är öppen till 30 september. Under denna period kan du reservera och garantera din plats i programmet och om du gör din bokning före den 31 juli får du också ytterligare 10% rabatt på din registrering.

registrering

Tidsfristen för att slutföra din anmälan till detta program slutar den 24 november eller vid den tidpunkt då kvoten för tillgängliga platser är klar.

Behörighetskrav krav~~POS=HEADCOMP

Om du har en universitetsexamen, befinner dig under det senaste studieåret eller har relevant yrkeserfarenhet inom området, kan du ansöka om antagning till detta program.

 • Med en universitetsgrad: Det kommer att vara nödvändigt att presentera examen och den akademiska posten. Om det var det senaste året kommer endast den akademiska posten att presenteras.
 • Utan universitetsexamen: Att ha tidigare yrkeserfarenhet är inte ett nödvändigt krav, men ackrediterad yrkeserfarenhet är ett mycket viktigt element i urvalsprocessen. Om du inte har en universitetsgrad kan den valideras med påvisbar yrkeserfarenhet. Års erfarenhet kommer att variera beroende på hur relevant det är.

Stipendier och bidrag

IEBS har ett exklusivt program för stipendier och bidrag för att underlätta sina studenter tillgång till utbildningsprogram. Hans åtagande är att hjälpa människor verkligen intresserade av att träna och främja sin karriär. Med dessa stipendier förbättrar IEBS sina jobbmöjligheter och ger dem möjlighet att omorientera sin yrkeskarriär.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Läs mindre