Master i marknadsföring

Allmänt

Programbeskrivning

Vi är en leverantör av utbildningsprogram online med kontor i Storbritannien. Våra program lärs ut på 3 språk för alla.

Varför en Master i marknadsföring?


Marknadsföring spelar en viktig roll i företagsstrukturen som är alltmer krävande och konkurrenskraftig. Arbetsmarknaden söker högkvalificerade, kreativa och innovativa proffs, med effektiva strategier i internationella sammanhang. Det förväntas att dessa yrkesverksamma kommer att kunna svara genom att lösa hanterings- och strategiproblem på olika affärsområden.

Magister i marknadsföring vid London School of Design och Marketing kommer att expandera och utveckla ny kunskap, färdigheter och effektiva metoder så att marknadsföringspersonal blir högkvalificerade experter och uppnå höga karriärmål.

Master i marknadsföring av LSDM är uteslutande online och finns på spanska, engelska och portugisiska.

London School of Design and Marketing

Där passionen blir ett yrke


KURSENS ALLMÄNNA PERSPEKTIV


introduktion

Vår mästare i marknadsföring fokuserar på utveckling av nya möjligheter som förbättrar förståelsen och genomförandet av innovativa och effektiva marknadsstrategier, liksom förståelsen för den allt mer krävande och konkurrenskraftiga marknaden. Vår kurs är uteslutande online och har utvecklats för att uppmuntra studenter att utveckla kritiska och teoretiska färdigheter genom mångfalden av utvärderingsmetoder som används, inklusive en akademisk och praktisk komponent, såsom verkliga fallstudier och tillämpade projekt.


Lärande förmåga

Studenterna kommer att anta en integrerad vision av marknadsföringsprocessen och belysa möjligheterna till professionell utveckling. Vi kommer att visa dig hur den här visionen och de olika strategierna för strategierna är viktiga, när man skapar planer för en stor mängd organisationer och företag. Vår studieplan främjar också användningen av befintlig forskningsteori och praktik för att utveckla strategiskt tänkande och marknadsföringshantering. Detta kommer att erbjuda LSDM-studenter avancerad kunskap, specialisering, akademisk och entreprenörskap, vilket gör det möjligt för dem att fortsätta en konsoliderad karriär i framtiden.


Lärare

Vår lärare består av kvalificerade, erfarna och erfarna lärare. Förutom doktorandens akademiska nivå presenterar de konsoliderade yrkeskarriärer, som kopplar samman den akademiska komponenten till arbetsmarknaden.


Tutor Center

LSDM-studenter åtföljs varje vecka genom ett handledningssystem som består av ett team av handledare specialiserade på marknadsföring, med mästare och flera års erfarenhet. Vårt handledningssentrum finns också på engelska, spanska och portugisiska.


Mål och professionella utgångar

Vår mästare i marknadsföring är avsedd för studenter, yrkesverksamma, entreprenörer och chefer med ambition eller en konsoliderad karriär inom marknadsbranschen. Vår mästare i marknadsföring förbereder yrkesverksamma inom områdena kommunikation, reklam, ledning, försäljning, produktkontroll och / eller tjänster, såväl som reklam, företagsledare bland annat.


INTRÄKNINGSKRAV


Våra kandidater kan ansöka till vår Master i marknadsföring genom ett av dessa ansökningsalternativ:


Genom en kandidatexamen: ha fullgjort högskoleutbildning (3 år) i ursprungslandet, verifierad av ett juridiskt utfärdat intyg. Denna grad måste tillhöra det område du valt eller till en relaterad kurs.


Genom yrkeserfarenhet: Relevant yrkeserfarenhet, som visar din förmåga att slutföra en magisterexamen i marknadsföring. Detta är föremål för godkännande av LSDM baserat på affiniteten och relevansen av grundutbildningen, utbildningen och erfarenheten av studentprojekt. Kandidaten kommer att bli ombedd att presentera en portfölj med sin yrkeserfarenhet inom marknadsföring.


Studenter med speciella behov kan också ansöka. En analys kommer att göras mellan studenten och den ansvarige för att stödja studenten med hänsyn till de specifika behoven i varje enskilt fall.


Äldre studenter kan också ansöka. En analys av yrkeskarriären kommer att genomföras, som i kandidaturerna genom yrkeserfarenhet.


STRUKTUR


Vår mästare i marknadsföring är 100% online, skapad för att lära sig i enlighet med din tillgänglighet och utan ett fast schema. Det vill säga LSDM-studenter kan definiera när eller var de kan komma åt vårt innehåll. Endast de slutliga uppgifterna och specifika presentationer kommer att schemaläggas vid en bestämd tid, vilket kommer att meddelas i rätt tid till studenterna.

På cirka 12 månader har du fullgjort vår mästare i marknadsföring ackrediterad av universitetet för Creative Arts (UCA), ett av de bästa specialuniversitet i Storbritannien. Lär dig på ditt eget språk utan att lämna ditt hem.


Metoder för undervisning och lärande antagna i kursen:

  • Undervisas på spanska, engelska och portugisiska;
  • Fem läroplaner och ett sista projekt;
  • Innehållet i enheterna är asynkront och organiseras av veckotema.
  • Du kan komma åt innehållet när och var du vill
  • Vårt handledarcenter fungerar som ett stöd- och interaktionsverktyg för våra studenter.
  • Online-resurser (som konferenser, seminarier och diskussioner, handledning och feedback sessioner, forum, diskussionsgrupper online och praktiska övningar).
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Läs mer

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Läs mindre
london , madrid , Porto + 2 Mer Mindre