Master i marknadsföring

Allmänt

Programbeskrivning

Vi är en brittisk leverantör av online-utbildning, tillgänglig över hela världen på 3 olika språk.


Varför en magisterexamen i marknadsföring?


Marknadsföring spelar en viktig roll i affärsstrukturen, som befinner sig alltmer krävande och konkurrenskraftig. Arbetsmarknaden söker högkvalificerade, kreativa och innovativa proffs, begåvad med effektiva strategier i internationella sammanhang. Dessa yrkesverksamma förväntas kunna framgångsrikt lösa hanterings- och strategiproblem på flera affärsområden.

London School Of Design And Marketing s magisterexamen i marknadsföring kommer att bredda och utveckla ny kunskap, kompetens och effektiva metoder så att marknadsföringspersonal blir högkvalificerade experter och når höga karriärmål.

LSDM: s MA Marketing är uteslutande online och finns på engelska, spanska och portugisiska.

London School Of Design And Marketing

Där passionen blir ett yrke


ÖVERSIKT ÖVER KURSEN


Introduktion

Vår mästare i marknadsföring fokuserar på utveckling av nya färdigheter som förbättrar förståelsen och genomförandet av innovativa och effektiva marknadsstrategier samt en förståelse för den allt mer krävande och konkurrenskraftiga marknaden. Vår kurs är uteslutande online och har utvecklats för att uppmana studenter att utveckla kritiska och teoretiska färdigheter genom de olika utvärderingsmetoder som används, vilket inkluderar en akademisk och praktisk komponent, såsom verkliga studiefall och tillämpade projekt.


Lärande färdigheter

Studenterna ska anta en integrerad vision av marknadsföringsprocessen och belysa möjligheterna till professionell utveckling. Vi kommer att visa hur viktigt denna vision och de olika strategierna för förvaltningsstrategier är, genom att skapa planer för ett brett spektrum av organisationer eller företag. Vår studieplan främjar också användningen av teori och övning av befintlig forskning för att utveckla strategiskt tänkande och praxis för marknadsföringshantering. Detta kommer att ge LSDMs elever den avancerade, specialiserade, akademiska och entreprenörskapskunskap som gör det möjligt för dem att driva en etablerad karriär i framtiden.


Undervisande personal

Vår lärare består av kvalificerade, erfarna och välrenommerade lärare. Förutom doktorandnivå akademisk grad, presenterar de väletablerade yrkeskarriärer och förbinder den akademiska komponenten med arbetsmarknaden.


Tutor Center

LSDMs studenter övervakas varje vecka genom ett handledningssystem som består av ett team av specialiserade handledare inom marknadsföring, med magisterexamen och flera års beprövad erfarenhet. Vårt handledningssentrum finns också på engelska, spanska och portugisiska.


Mål och professionella försäljningsställen

Vår masterexamen i marknadsföring är avsedd för studenter, yrkesverksamma, företagare och chefer med ambitionen att ha en etablerad karriär inom marknadsbranschen. Vår mästare i marknadsföring förbereder yrkesverksamma inom kommunikations-, reklam-, lednings-, försäljnings-, produkt- och / eller servicekontrollfält samt reklam, affärsförvaltare bland annat.


INGÅNGSKRAV


Våra kandidater kan ansöka om vår magisterexamen i marknadsföring genom ett av följande programalternativ:


Genom en kandidatexamen: Efter avslutad högskoleutbildning (3 år) i ursprungslandet, certifierad av ett juridiskt utfärdat intyg. Den här graden borde vara i det område du har valt eller en relaterad kurs.


Genom arbetserfarenhet: Relevant arbetslivserfarenhet, som visar din förmåga att genomgå en magisterexamen i marknadsföring. Detta är föremål för godkännande från LSDM baserat på affinitet och relevans av elevens grundläggande utbildning, utbildning och projektupplevelse. Kandidaten kommer att bli ombedd att presentera en portfölj som avslöjar sin arbetslivserfarenhet inom marknadsföring.


Studerande med speciella behov är också berättigade till ansökan. Det kommer att bli en analys av studenten och den person som ansvarar för att ta hand om studenten om de specifika behoven i varje enskilt fall.


Senior studenter är också berättigade till ansökan. Det kommer att bli en analys av sin professionella karriär, som i fallet med ansökningarna genom arbetslivserfarenhet.


STRUKTURERA


Vår mästare i marknadsföring är 100% online, utformad för lärande i enlighet med våra studerandes tillgänglighet, utan en fast tidtabell. Med andra ord kan LSDMs elever definiera när eller var de kan komma åt vårt innehåll. Endast de slutliga uppgifterna och specifika presentationer kommer att schemaläggas i en fast tidtabell, som kommer att rapporteras i rätt tid till studenterna.

På cirka 12 månader har du fullgjort vår magisterexamen i marknadsföring, ackrediterad av universitetet för Creative Arts (UCA), ett av de högsta specialiserade universiteten i Storbritannien, undervisat på ditt eget språk, utan att lämna ditt hus.


Undervisnings- och inlärningsmetoder som används i kursen:

  • Undervisas på engelska, spanska och portugisiska.
  • 5 enheter och ett slutprojekt
  • Enhetsinnehållet är asynkront och organiseras av veckovisa ämnen.
  • Du kan komma åt innehållet när och var du vill
  • Vårt lärarcenter fungerar som ett stöd- och interaktionsverktyg för våra studenter.
  • Online-resurser (som föreläsningar, seminarier och diskussioner, övningar och feedback sessioner, forum förenkling, online diskussionsgrupper och praktiska övningar).

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Läs mer

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Läs mindre
london , madrid , Porto + 2 Mer Mindre