Master i internationell handel och logistik

INESEM Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i internationell handel och logistik

INESEM Business School

I en globaliserad värld är internationell handel en strategisk sektor med en stor framtidsprognos, full av möjligheter för specialiserade yrkesverksamma. Befälhavaren i internationell handel och logistik är det första steget i en stege som leder dig till professionell framgång som specialist inom utrikeshandel, logistikledning och e-handel. Placera inte gränser och vara en del av den professionella eliten , introducera dig själv på nya marknader.

Varför förbereder du dig?

Att studera master i internationell handel och logistik ger den kunskap, tekniker, verktyg och färdigheter du behöver för att utföra uppgifter för analys och logistikhantering i företag som är verksamma inom utrikeshandeln . Förutom regelverket, finansieringsformer, skatter och andra aspekter av logistik som särskiljer dig som en professionell hybridhybrid med hög kapacitet .

mål

  • Skaffa kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att styra och hantera de företag som implanteras i en internationell handel.
  • Analysera de olika affärsområdena som direkt och globalt påverkar internationell handel.
  • Tillhandahålla de nödvändiga praktiska verktyg för att utföra förvaltningsuppgifter i samband med comercioexterior och internationella investeringar.
  • Lär kännetecknen och särdrag hos logistikhanteringen.
  • Skaffa praktiska färdigheter för att genomföra lämpliga logistikhanteringsmodeller för företag som är verksamma utomlands.
  • Integrera internationella handelsstrategier med e-handel.

Vem bör delta

Befälhavaren i internationell handel och logistik riktar sig till studenter, akademiker, akademiker, yrkesverksamma och intresserade av det företag som vill ha en specialisering inom utrikeshandel och logistikhantering som gör det möjligt för dem att göra språnget till den professionella eliten .

karriärmöjligheter

Utbildningen som erbjuds av Master i internationell handel och logistik gör att du kan hålla ansvarsansvar som chef för internationell verksamhet i företaget, chef för exporthantering, geografiska områden, e-handel eller administratör av internationell verksamhet och logistikhantering.

upptagande Process

  • 1 Fyll i ansökan om tillträde via webben, bifoga ditt curriculum vitae och ett försäkringsbrev som förklarar din akademiska och professionella karriär, samt dina motivationer och intressen
  • 2 Utför en intervju med Admissionsavdelningen. Våra experter kommer att utvärdera studentens färdigheter och färdigheter och möjligheten att bevilja ett INESEM-stipendium
  • 3 Formalisera din registrering. Vid anmälan kommer samordningskommittén att kontakta dig för att påbörja registreringsprocessen
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk


Senast uppdaterad April 5, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
600 Öppettider
Deltid
Price
Pris
1,395 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Spain Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Spanien - Spain Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan