Mästaren i Innovation and Tourism Marketing Online Course är avsedd för personer som har samma passion för den kultur av innovation, teknik och marknadsföring som tillämpas i turismorganisationer som en traditionell student.

Detta onlineprogram är utformat för att vara tillgängligt helt online för dem som vill fördjupa sin utbildningsprofil samtidigt som de bibehåller sin professionella karriär och dagliga rutiner.

Studenter som vill delta i detta program måste ha examen av en turismrelaterad studie eller ha en examen på universitetsnivå på ett annat akademiskt område.

Spanien är världens ledande resmål för semesterturism och det näst mest besökta landet i världen med världsarvsstäderna, den tredje när det gäller naturområden förklaras biosfärreservat eller landet med de mest blåa stränderna i hela norra Hemisfär.

Mästarens innovations- och turismmarknadsföring som erbjuds av UCAM, en ansluten medlem av Världsturismorganisationen (UNWTO) , är ett viktigt steg i honing av yrkeskunskaper och ett stort steg i moderniseringen av turismsledningen, vilket förbättrar turismens konkurrenskraft företag och populära turistmål.

Karriärmöjligheter

I slutet av programmet är utexaminerade kvalificerade att:

  • Lyckligtvis utveckla sin egen verksamhet inom turistsektorn.
  • Starta / återuppta sin karriär inom den privata sektorn med ansvar för ansvarsområden inom generaldirektorat, innovation, personal, marknadsföring eller kommunikation.
  • Arbeta som projekt- eller produktchefer, online-chefer i e-handel, sociala medier, inkomsthantering etc. eller som chef för innovations- och turismsteknik.
  • Utveckla sin karriär inom den offentliga sektorn, t.ex. i planering och hantering av smarta destinationer.
  • Rådgöra med offentliga och privata företag för innovation, marknadsföring och genomförande av ny teknik i utvecklingen av turismsprojekt.
  • Börja sin professionella karriär inom området för undervisning och forskning.
Program undervisas på:
Engelska
Spanish (Spain)

Se 1 fler kurser från UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
1 år
Deltid
Pris
4,500 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum