Read the Official Description

San Diego State University Hospitality and Tourism (HTM) Magisterprogrammet är ett ledarskapsutvecklingsprogram som är utformat för yrkesverksamma yrkesverksamma från hela världen och levereras online i en liten klassinställning med en veckas möten på SDSU: s vackra campus till båda starta och avsluta programmet.

HTM Master kurser registreras varje vecka av våra professorer och anpassas till dina specifika önskemål och aktiviteter.

Om du gillar TED Talks kommer du att älska våra gästföreläsningar från globalt genomförda ledare under ditt program. Alla programmets kurser är skräddarsydda för verkliga applikationer som du kan ansöka nästa dag på ditt kontor.

Läroplanen är en kombination av grundläggande affärsansvar och innovativt tänkande som förändrar hur organisationer fungerar, växer och trivs. Studenter som examinerar med en mästare i HTM är beredda att leda förändring.

Kursen utgör en utmanande men hanterbar 10-12 timmar per vecka av läsning, uppdrag och forumdiskussioner som kan slutföras på ditt schema. Projekten är inriktade på verkliga applikationer som ger mycket mer än en bokstavskvalitet som ett resultat.

Detta intensiva 18-månadersprogram ger dig stöd, nätverk och uppmuntran du behöver trivas och lyckas under hela kursen.

Varför det är en stor investering

Möjlighet

Våra alumner har gått på att hålla ledarpositioner med världens mest uppskattade namn i gästfrihet och turism, inklusive Hilton, Hyatt, Universal och många andra.

anslutningar

Du är i sällskap med lika drivna, likasinnade människor, inklusive program alumner och professorer. En tight-knit grupp betyder livslånga obligationer.

Förtroende

Få förmåga, främjande och självförsörjning du behöver flytta upp och driva förändring.

En HTM-masterexamen är inte bara en bit papper. Det är en karriärinvestering som ger:

Mångsidighet

Denna ledarskapsgrad är tillämplig på mer än 100 gästfrihet och turismrelaterade branscher och praktiskt taget alla karriärvägar.

Värde

Medan de flesta masterprogrammen kostar $ 60k- $ 120k, kommer våra in på ca $ 30k. Finansiellt stöd är också tillgängligt, och programmet kan betala sig själv i karriärsucces.

Flexibilitet

HTM-masterprogrammet passar in i ditt upptagna schema. Eftersom endast 5 dagar i början av 18-månadersprogrammet och 5 dagar i slutet av programmet är fysiskt på campus, har vi studenter från hela landet och världen, som finner det lätt att registrera.

Möt vår fakultet

Vårt varierade och erfarna fakultetslag skapar otroliga kurser som drar på deras bakgrund som ...

Den tidigare ordföranden och verkställande direktören för Burger King Corporation, tidigare VD för Pepsi-Cola Company, tidigare VP Finance

Dessa 10 skäl är några av många som gör gästfriheten

# 1 Bli en bättre ledare

Vårt program är inriktat på personlig ledarskapsutveckling som är tillämplig på alla branscher!

# 2 Utvid ditt nätverk (

Detta är din direkta tillgång till några av de bästa organisationerna och ledarna inom gästfrihet och turism industrier runt om i landet.

# 3 Få en mentor

Vi kopplar varje elev med en mentor för praktisk rådgivning och real-world coaching genom 1-till-1-mentorskap.

# 4 Njut av flexibla onlinekurser

Alla våra studenter har upptagna liv fullt av arbete, familj och vänner. Vi ser till att våra klasser är flexibla så att du kan få din magisterexamen.

# 5 Upplev verkliga världsprojekt och lärare

Kursen är direkt tillämplig på din nuvarande eller framtida karriär.

# 6 Få personlig inlärning

Det finns inget "boxed" eller "cookie cutter" om våra föreläsningar! Varje vecka får du en ny föreläsning från din professor med dig i åtanke.

# 7 Delta från var du är nu

Vi har haft studenter från hela världen får sin HTM-masterexamen. Vårt program kräver bara att du är på campus i San Diego i en vecka i början av programmet och en vecka i slutet, så vi får elever att delta från hela världen.

# 8 Få mer för mindre

Medan många masters program kan springa $ 80,000-120,000, San Diego State University Hospitality and Tourism Masterprogrammet kommer runt $ 30.000 för hela programmet. Med ekonomiskt stöd lättillgängligt är våra elever glada över den investering de gör i sig och deras framtid.

# 9 Bara 18-månader och ingen avhandling krävs

Programmet tar bara 18 månader att slutföra och det krävs ingen avhandling. Istället fokuserar programmet på ett företagsprojekt som ger dig möjlighet att göra något innovativt.

# 10 Ändra ditt liv

Oavsett om du vill förbättra ditt ledarskap, gå vidare i din nuvarande karriär, byta karriärer eller utöka ditt nätverk - Masterprogrammet är utformat för att hjälpa dig att omvandla ditt liv till det bättre. Vad väntar du på?

Program taught in:
Engelska
Last updated April 29, 2018
Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
18 månader
Deltid
Pris
30,000 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Application deadline
Slutdatum