Master i Neuromarketing

INESEM Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i Neuromarketing

INESEM Business School

Med ankomsten av Neuromarketing har den detaljerade undersökningen av konsumentbeteendet blivit revolutionerad. Master i Neuromarketing lär dig de tekniker som börjar utnyttjas av chefer och chefer för marknadsföring, kommunikation och branding för att analysera på ett neurologiskt sätt konsumenternas svar att stimulera i ett varumärke. Neurovetenskap och marknadsföring, en binomial som kommer att öka dina professionella attityder till eliten på den nuvarande marknaden.

Varför förbereder du dig?

Master i Neuromarketing av INESEM är det bästa preparatverktyget för rådgivning av företag och organisationer i användandet av innovativa tekniker för märkning och publik. Efter avslutad utbildning ska eleverna utbildas för att utforma marknadsstrategier enligt de senaste trenderna och för att uppnå högre nivåer av lojalitet och förbättring av varumärkesbilden.

mål

  • Förstå de hjärnmekanismer som ingår i köpbeslutet, uppfattningen av varumärken och bearbetning av kommersiell information.
  • Förstå känslans roll i konsumentens relation till produkten och lär dig att bygga upp affärsupplevelser baserade på den.
  • Känna till de tekniska och tekniska verktygen som används vid neuromarketingforskning.
  • Granska de traditionella förfarandena för marknadsundersökning och kombinera dem med andra mer nya sådana baserat på neurovetenskap.
  • Ram forskning i neuromarketing inom de etiska och deontologiska riktlinjerna som undviker olämplig eller oansvarig prestanda.

Vem bör delta

Magisterprogrammet i Neuromarketing har specialdesignats för marknadsföringspersonal; marknadsförings- och kommunikationsdirektörer samt bild- och varumärkeschefer. Det riktar sig till akademiker eller, om så inte är fallet, till professionella med en arbetslivserfarenhet på minst 5 år som strävar efter att styra och hantera kommunikationsprojekt och utforma företagets strategiska linjer.

karriärmöjligheter

Master i Neuromarketing av INESEM öppnar dörrarna till dig för att arbeta som expert inom kommunikations- och reklambyråer, marknadsföringsavdelningar och konsulter, marknadsundersökningsbyråer, Business Intelligence-avdelningar, produktdesign och kommersiella strategiprojekt, Neuromarketinglaboratorier , etc.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk


Senast uppdaterad April 5, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
1,970 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Spain Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Spanien - Spain Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan