Master I Management Och Business Administration MBA. Officiell Titel.

Escuela de Negocios y Dirección

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master I Management Och Business Administration MBA. Officiell Titel.

Escuela de Negocios y Dirección

escuelamaster04Titeln Master i Management och Business Administration MBA tar upp behovet av att utbilda yrkesverksamma inom management, planering och organisation av företag. Innehållet fokuserar på beslutsprocessen för olika nyckelområden av verksamheten såsom marknadsföring, hantera människor, ekonomi adresser eller ekonomi, kan utbilda yrkesverksamma som kan växa organisationer. Utöver detta, online-föreställning om detta program innehåller fördelar såsom flexibel tillgång till olika enheter och scheman sitt eget format. Det ger också fler möjligheter för interaktion med professorer och handledare enkelt och snabbt, samt att utveckla färdigheter i virtuella miljöer så vanliga i den digitala tidsåldern. Per definition kan MBA förstås som en naturlig fortsättning på den pedagogiska resväg utexaminerade i ADE. Men företag idag alltmer efterfrågas kunskaper med ledarskap och ledning för projektledning eller avdelningar. Följaktligen studera en MBA är viktigt för kandidater som vill utvecklas och utvecklas till en verklig ekonomisk ram, en läroplan för studenter tekniska grader, juridiska, ekonomiska och sociala behov. Det faktum att köpa denna grad i ett online-läge finns studenter från olika grader, regioner och även länder. Detta innebär inte bara tillgång till gemensam kunskap, men också kan dela sina kunskaper med sina kamrater,/>

Box ämnen

Masterprogrammet är uppdelat i 2 terminer en förprogrammera (speciellt utformad för studenter som inte har någon tidigare kunskap relaterad till områdena ekonomi och ekonomi). Varje termin är organiserad i 2 block av patienter med självständiga sluttider utvärdering. Organisationen 4 tillfälliga block möjliggör distribution av den lämpligaste kurs belastning att förena yrkesverksamhet med studiet av befälhavaren. Detta är den perfekta formatet om du vill göra en MBA utan att offra dina yrkesmässiga och personliga åtaganden. Delta i online-klasser, handledning i realtid, gemensamt arbete ... bara en unik upplevelse bedriver dina studier på nätet online-läge, men utan att ge upp fördelarna med klassrumsutbildning.

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

De garanterade praktikperioden externa metoder ingår i läroplanen för befälhavaren. Det har minst 9 poäng (225 timmar). Denna fråga är föremål för validering om du har lämplig yrkeserfarenhet. Sysselsättnings byrå Vi har avtal med hundratals företag, inte bara för utvecklingen av affärsmetoder, men också för att delta i urvalsprocesser för kontrakt med anställningsavtalet. Dessutom, om du behöver hjälp att hjälpa dig att göra ditt jobbsökande, du kan förbättra din CV, förbereda sig för urvalsprocesser ... Du kan komma åt alla tjänster som erbjuds från arbets- och praxis i sällskap med UEMC EmprendedoresSector Ge är området för entreprenörskap och innovation i Escuela de Negocios y Dirección . Målet är att främja entreprenörskap och stödja entreprenörer i ett tidigt skede av projektet. Som en student vid European University Miguel de Cervantes och Escuela de Negocios y Dirección tillgängliga från en exklusiv yrkesvägledning service. Oavsett om du har arbetslivserfarenhet som om du är ute efter ditt första jobb, som om du har ett professionellt jobb och vill att konvertera din karriär eller förbättra din verkliga arbetssituation. Även om du har entreprenöriella frågor bland annat personlig rådgivning för att starta ditt företag.

åtkomst~~POS=TRUNC

1. Officiell universitetsexamen som berättigar att få tillgång till Mästarens förkunnelse. 2. De får tillgång till utländska studenter från tidigare preflight universitet sådana utbildningssystemen till det europeiska området för högre utbildning för godkännande av deras titlar, visar en utbildningsnivå som motsvarar motsvarande officiella spanska universitetsexamen och att bemyndiga utfärdande landet för att få tillgång till forskarutbildning.

* Specialpris för tidig registrering för samtalet oktober 2018. Begärt pris: 8520. Slutkurs 3.200 euro

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk


Senast uppdaterad March 13, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Deltid
Price
Pris
3,200 EUR
Special tidig registrering pris att börja i oktober med 3.200 euro slutliga priset.
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan