Master i Digital Marketing

INESEM Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i Digital Marketing

INESEM Business School

Ökningen av onlinehandel och informationsteknik har ökat digital marknadsföring som en grundläggande komponent i alla kommunikations- och affärsstrategier . Är du passionerad om onlinevärlden? Mästaren i Digital Marketing kommer att träna dig i ett spännande område med stor efterfrågan på kvalificerade proffs att utforma och hantera de viktiga strategierna för onlinekommunikation i ett företag.

Denna mästare är i rankningen av de 10 bästa master- och forskarutbildningarna i digital marknadsföring skapad av Web Empresa 2.0.

Varför förbereder du dig?

Denna mästare förbereder dig att leda och samordna en effektiv och resultatorienterad digital marknadsstrategi. Du kommer att dominera områdena elektronisk handel, sociala nätverk, webbanalys och inkommande marknadsföring bland andra. Du kan upprätta en generell avdelning planering och anpassa marknadsföringsmål med organisationens för att uppnå maximal kommunikationseffektivitet.

mål

 • Analysera försäljningspsykologin och motivationen från köparen och säljaren.
 • Studera den rättsliga regleringen för digital marknadsföring.
 • Lär dig att bedriva marknadsundersökningar och känna till de mest effektiva teknikerna för att analysera dem.
 • Dämpa marknadsföringsblandningen och veta hur man gör beslutsprocesser på produkt, distribution, pris och kommunikation.
 • Förbered, exekvera och kontrollera marknadsplaner.
 • Analysera huvudformlerna i elektronisk handel och de nya trenderna i online-försäljning.
 • Känn begreppen relaterade till sökmotorpositionering och webbanalys, särskilt SEO och SEM.

Vem bör delta

Master i digital marknadsföring riktar sig till dem som har en examen eller motsvarande grad i marknadsundersökningar och tekniker, reklam och PR, någon grad eller professionell med erfarenhet inom kommersiell sektor eller någon som vill utvidga eller förvärva kunskaper om handelssektorn.

karriärmöjligheter

De främsta professionella utgångarna för denna magisterexamen i Digital Marketing är de som ansvarar för marknadsavdelningen, samhällschefen, den digitala marknadsföringen och ansvarar för vilken typ av verksamhet eller organisation som helst.

upptagande Process

 • 1 Fyll i ansökan om tillträde via webben, bifoga ditt curriculum vitae och ett försäkringsbrev som förklarar din akademiska och professionella karriär, samt dina motivationer och intressen
 • 2 Utför en intervju med Admissionsavdelningen. Våra experter kommer att utvärdera studentens färdigheter och färdigheter och möjligheten att bevilja ett INESEM-stipendium
 • 3 Formalisera din registrering. Vid anmälan kommer samordningskommittén att kontakta dig för att påbörja registreringsprocessen
Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk


Senast uppdaterad April 5, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
700 Öppettider
Deltid
Price
Pris
1,395 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Spain Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Spanien - Spain Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan