Read the Official Description

Vi är en online-undervisningsinstitution tillgänglig på 3 språk (engelska, spanska och portugisiska) baserat i London men med online-kurser tillgängliga över hela världen.

Varför en mästare i design?

I en komplex och konkurrenskraftig miljö som dagens företag har design blivit en viktig strategisk och konkurrensfördel eftersom den ger innovation och differentiering.

Master of Science i Design vid London School of Design och Marketing representerar möjligheten att förvandla yrkesverksamma till specialister inom olika designområden, förbättra grundläggande, kritiska och processuella färdigheter, inte bara för att förstå affärsverksamhetens verklighet utan också att bidra till processen av värdeskapande.

London School of Design and Marketing

Där passionen blev ett yrke

ÖVERSIKT ÖVER KURSEN

introduktion

Master of Science in Design fokuserar på intellektuellt stöd som förbättrar förståelsen för design och dess relationer med näringslivet och den professionella industrin. Kursen är uteslutande online och omfattar tre huvudområden av praktik: kommunikationsdesign, interaktiv design och produktdesign.

Lärandekompetenser

LSDM-studenter kommer att ta en reflekterande, analytisk och utvärderande metod att utforma, förstå de dynamiska relationerna mellan design, industri och näringsliv. Kursplanen assimilerar verkligheten genom att ge avancerad och specialiserad kunskap, konstnärlig, akademisk och entreprenörskap, som möjliggör att följa en konsoliderad karriär i framtiden.

Faculty

Fakulteten består av kvalificerade, erfarna och välrenommerade lärare. Förutom den akademiska utbildningen på doktorandnivå presenterar de konsoliderade yrkeskarriärer, som kopplar den akademiska komponenten till arbetsmarknaden.

Tutor Center

LSDM-studenter följs varje vecka genom handledare som består av ett team av handledare som specialiserat sig på design med masternivåutbildning och beprövad flerårig erfarenhet. Handledarcentret finns även på engelska, spanska och portugisiska.

Professionella mottagare och utgångar

Master of Design är utformad för studenter, yrkesverksamma, konstnärer eller frilansare med ambition eller konsoliderad karriär inom reklam (konstledare, tillverkare eller designers), visuell design - kommunikation, grafisk och interaktiv design (designers, lag, konstdirektörer eller kreativa regissörer)

INTRÄKNINGSKRAV

Kandidater kan ansöka om en kandidatexamen i Design genom följande applikationsalternativ:

- Grad: Har fullgjort högre utbildning (3 års studier) i ursprungslandet, certifierad av ett intyg som utfärdats lagligt. Denna examen måste ha erhållits i det valda området eller tillhörande disciplin.

dokument:

 • CC eller identitetskort eller identitetskort
 • pass
 • CV och motivationsbrev
 • Kandidatexamen
 • portfölj

* IELTS-certifikat (endast för studenter som vill studera på annat språk än ursprungsspråk).

- Via professionell erfarenhet: Relevant arbetslivserfarenhet som demonstrerar din förmåga att studera på masternivå på designnivå, med förbehåll för LSDM-godkännande baserat på affiniteten och relevansen av studentens grundläggande utbildning, utbildning och projektupplevelse. Du kommer att bli ombedd att ha en portfölj som avslöjar din yrkeserfarenhet inom designområdet.

dokument:

 • CC eller identitetskort eller identitetskort
 • pass
 • CV och motivationsbrev
 • portfölj

* IELTS-certifikat * (endast för studenter som vill studera på ett annat språk än sitt ursprungsspråk).

Studenter med särskilda behov kan också ansöka. En analys kommer att göras mellan studenten och den person som ansvarar för elevens stöd avseende specifika behov i varje enskilt fall.

Senior studenter kan också ansöka. En analys kommer att göras av din professionella väg, som liknar vad som görs i kandidatländerna via Via Professional Experience.

* Studerande som vill studera på ett annat språk än sitt ursprungsland måste bifoga ett certifikat som bevis på att de har ett genomsnitt på 6,0 i det valda språket eller motsvarande IELTS-tentamen. Läs mer om IELTS.

STRUKTUR

Master of Design är 100% online, utformad för att lära sig enligt studentens tillgänglighet, utan fast schema. Det vill säga, LSDM-studenten definierar när och varifrån man ska få tillgång till innehållet, liksom utvärderingen av prestanda. Endast slutliga papper och en-till-en-presentationer kommer att schemaläggas vid specifika tider och kommuniceras till LSDM-studenter i tid.

På cirka 12 månader har han fullgjort en mastergrad i Design, ackrediterad av universitetet för Creative Arts (UCA), ett av de ledande specialuniversitet i Storbritannien, undervisat på sitt modersmål utan att lämna sin stad.

 • Undervisnings- och inlärningsmetoder antagna under kursen:
 • Undervisas på engelska, spanska och portugisiska;
 • Maximalt 3 enheter samtidigt och ett sista projekt
 • Innehållet i enheten är asynkron och organiseras av veckovisa ämnen;
 • Tutorcentret fungerar som stöd och interaktion för studenten.
 • Online-resurser (t.ex. föreläsningar, seminarier och diskussioner, handledning och sessioner, feedback, underlättande av forum och diskussionsgrupper online, praktiska övningar).
Program taught in:
Portugisiska
Engelska
Spansk
Portuguese (Brazil)

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (PT) »

Last updated March 29, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Maj 2019
Juli 2019
Duration
12 månader
Heltid
Pris
4,750 GBP
£ 5 700,00 per nivå. Ansökan: £ 150.00
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Juli 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum