Master i Cybersecurity

Universidad Isabel I

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i Cybersecurity

Universidad Isabel I

Vårt samhälle är nedsänkt i en ostoppbar spiral av teknisk och digital omvandling som förändrar vårt sätt att leva, hur vi jobbar, kommunicerar, relaterar, lär, köper eller gör affärer. Och för allt detta måste vi vara "anslutna" med alla typer av enheter som via Internet byter personliga, professionella eller affärsdata. I detta digitala scenario blir information en av de mest värdefulla tillgångarna och säkerheten för sådan information är en kritisk punkt inför eventuella cyberattacker.

Cybersäkerhet framträder för att förebygga och agera mot dessa attacker, förstås som en uppsättning åtgärder för att skydda informationstillgångar genom behandling av hot. I detta sammanhang ökar behovet av specialister inom Cybersecurity gradvis och deras efterfrågan på olika områden och med olika profiler kommer att öka exponentiellt de närmaste åren.

Vår mästare i online-cybersäkerhet är en officiell utbildning som försöker svara på utmaningarna för specialutbildning anpassad till industrins och näringslivets mest efterfrågade ämnen, samt de senaste och avancerade tekniska trenderna i cybersäkerhet, med en ytterst praktiskt tillvägagångssätt. Med denna magisterexamen i datasäkerhet erbjuder UI1 som säkerhetsuniversitet en avancerad global utbildning som kompletterar sitt erbjudande om grader kring säkerhet, såsom graden i kriminologi, graden i säkerhetsvetenskap, graden i datateknik nämna i kryptologi och informationssäkerhet), universitetsexpert av direktör för privat säkerhet och högre examensbevis.

mål

Den officiella mästaren i Cybersecurity erbjuder specialiserad utbildning, som gör det möjligt för våra studenter att utföra olika professionella profiler relaterade till cybersäkerhet, i olika applikationsmiljöer.

Denna avancerade och innovativa utbildning baseras på ett praktiskt tillvägagångssätt, anpassat till de senaste och mest avancerade tekniska trenderna i cybersäkerhet, som den senaste generationen biometriska och kryptografiska tekniker, mobil cybersäkerhet, industriell och social cybersäkerhet (Internet saker och digital industrialisering 4.0). Denna utbildning kompletteras av analytikerens specifika (revision, rättsmedicinsk analys, etisk hacking) och cybersecurity ingenjören för system och applikationer (lokala system och nätverk, tjänster och webbapplikationer).

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

Den officiella mästaren i cybersäkerhet gör att du kan komma åt olika fält och professionella profiler specialiserade på cybersäkerhet, till exempel:

 • System- och nätverkssäkerhetsadministratör
 • Säkerhet och etisk hacking konsult
 • Arkitekter av säkerhetssystem
 • Direktör för cybersecurity-projekt
 • Datorteknisk analytiker
 • Dataskyddshanterare
 • Cybersecurity kontroll ingenjör
 • Riskanalys arkitekt
 • Cybersecurity säljingenjör
 • Teknisk juridisk expert
Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk


Senast uppdaterad June 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Deltid
Price
Pris
3,840 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Burgos, Castile and León
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Burgos, Castile and León
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan