Master i Blockchain och Fintech

Allmänt

Programbeskrivning

Ett innovativt Business School-koncept

På IEBS vi ett steg framåt jämfört med den traditionella handelsskolemodellen:

 • Den traditionella inlärningsmodellen är stel och inte särskilt flexibel eftersom den bygger på den standardiserade och oföränderliga industrisamhällsmodellen.
 • IEBS inlärningsmodell är modern, flexibel och anpassningsbar eftersom den är utformad för att svara på dagens värld och ständiga förändringar.
 • Vi föreslår ett lärande som integrerar teknik och innovation som en del av ämnet och alltid erbjuder den mest aktuella kunskapen.
 • Vi tänker på en 2,0 inlärningsmodell som prioriterar förmågan att "lära sig att lära" och utveckla de färdigheter som krävs för att framgångsrikt möta dagens utmaningar.
 • Vi integrerar traditionella modeller som fallmetod, med de senaste lärströmmarna, tack vare web 2.0.

När allt kommer omkring garanterar en bok inte längre oss att vi kommer att lära oss allt vi behöver veta i livet.

På IEBS är studenten beredd att bli en ledande professionell, kapabel att förnya, göra och ge värde till sina företag, i en föränderlig miljö, genom ett nytt sätt att göra affärer.

Vem är IEBS ?

IEBS , den första digitala inhemska affärsskolan i spanska i världen, grundades 2009 med målet att erbjuda ett alternativ till traditionella handelshögskolor, med ett åtagande till en innovativ inlärningsmodell som kan svara på de verkliga behoven hos de företag och proffs som lever i ett samhälle i ständig förändring och omvandling. Vi föreslår en smidig och modern skola som kan vara uppdaterad med de senaste trenderna och baseras på solida värden för att bilda mer ansvarsfulla människor, som leder projekt med entreprenörskap från innovation, etik och hållbarhet.

Vårt mål är att utbilda de nya ledarna som den värld vi lever i kräver; kunna företa, innovera och skapa värde för sina företag, sina anställda och samhället på ett hållbart och lönsamt sätt.

Internationell karaktär

IEBS föddes inom innovation och entreprenörskap i Spanien med Seedrocket, den första startacceleratorn i Spanien som har Google som en av sina främsta partners. Huvudkontoret ligger i Madrid och Barcelona, två av de viktigaste städerna i det europeiska och globala landskapet för innovation och entreprenörskap, källor till innovation och trender som gör det möjligt för IEBS ge den mest innovativa talang och kunskap till alla sina studenter . IEBS har också sitt huvudkontor i Latinamerika, vid stranden av Rio de la Plata, i Montevideo, varifrån det förbinder den innovativa kulturen, talangen och den mest innovativa kunskapen med alla länder i Latinamerika.

mål

Utan tvekan har finansiell teknik blivit ryggraden för hantering och drift av professionell verksamhet för många företag. På grund av dess innovativa supportkapacitet och att skapa nya modeller av tjänster och produkter. Att kunna förnya traditionella arbets- och ekonomiska modeller helt .

Fler och fler entreprenörer är utmattna med nya affärsmodeller, framhävda datahanteringsföretag och hanterar global hyperkonnectivitet och lägger allt mer grunden för ett intelligent samhälle, är mer känsliga för att data genereras och berörs för den digitala identiteten.

Nya företag har ingen rädsla för att integrera finansiell teknik som Blockchain , teknikfinansiering och Fintech- sektorn i dag till dag som viktiga element i en omvandling av ekonomin och samhället idag.

För att svara på de nya kraven erbjuder Master in Blockchain och Fintech , via en onlinemetodik, grunden för dessa nya betalnings- och finansieringsmetoder att tillämpa dem inom alla företag.

IEBS Business School är en medarbetare i Alastria (ett konsortium som främjas av företag och institutioner för etablering av en semi-offentlig infrastruktur i Blockchain) där studenter kan uppleva sina projekt med dessa tekniker i en samarbetsmiljö.I slutet av Master i Blockchain och Fintech kommer du att kunna:

 • För att få en global vision av processen för de olika ekonomiska aktörernas digitala modeller och revolutionen i de digitala miljöerna.
 • Kunna utveckla affärsmodeller anpassade till de tekniska förändringar som upplevs i fintekniska industrin.
 • Känna grunderna i monetära system och finansiella marknader och veta hur man kontextualiserar kryptokurser och andra system baserat på Smart Contract i kontrast eller analogi med dem.
 • Förstå de incitamentsystem som Blockchain-baserade system är baserade på och förstå elementen i spelteori som ligger bakom dem.
 • Veta och veta hur man analyserar de rättsliga och reglerande konsekvenserna av kryptokurser och andra system baserat på smarta avtal.
 • Vet och veta hur Blockchain fungerar som distribuerade system och förstå arkitekturen och de grundläggande algoritmerna som de bygger på.

Antagning och registrering

Programmet har ett begränsat antal platser. På detta sätt främjar vi personlig kontakt mellan student och lärare, så att varje lärare blir en mentor för eleven med en direkt och nära behandling.

Antagningsansökningar behandlas i strikt mottagningsordning och bedöms av en utvärderingskommitté som bildas av programdirektören, den akademiska chefen och antagningskoordinatoren. För att fylla i ansökan om antagning, klicka på följande knapp:

förregistrering

Förregistreringsperioden är öppen till 30 september. Under denna period kan du reservera och garantera din plats i programmet och om du gör din bokning före den 31 juli får du också ytterligare 10% rabatt på din registrering.

registrering

Tidsfristen för att slutföra din anmälan till detta program slutar den 24 november eller vid den tidpunkt då kvoten för tillgängliga platser är klar.

Behörighetskrav krav~~POS=HEADCOMP

Studenten som är intresserad av att fortsätta detta program och ansöka om en dubbel magisterexamen från IEBS och UCAM, måste uppfylla eller godkänna de krav som anges i följande alternativ:

 • Med universitetsexamen: ackreditera eller ha besittning av examen eller motsvarande spansk universitetsgrad eller om inte, motsvarande utländska studier som ger tillgång till forskarutbildning. Fotokopior av de skickade titlarna måste legaliseras i enlighet med spansk lag.
 • Utan universitetsexamen: om man inte har en universitetsgrad kan den anmärkningsvärda yrkeserfarenheten på minst 5 år ackrediteras med företagscertifikat, under förutsättning att det är relaterat till magisterns studierikt.

Stipendier och bidrag

IEBS har ett exklusivt program för stipendier och bidrag för att underlätta sina studenter tillgång till utbildningsprogram. Hans åtagande är att hjälpa människor verkligen intresserade av att träna och främja sin karriär. Med dessa stipendier förbättrar IEBS sina jobbmöjligheter och ger dem möjlighet att omorientera sin yrkeskarriär.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Läs mindre