Master of Science i ledarskap i organisationer

Allmänt

Programbeskrivning

Den Master of Science i Organizational Ledarskap (MSOL) är en examen för yrkesverksamma som inser att enskilda och organisatorisk framgång handlar om att göra en insats.

Organisationer söker innovativa, att högpresterande proffs som har den kompetens och utbildning ledarskap av den typ av ledarskap som hanterar förändring, inspirerar andra att uppnå storhet, och driver den nedersta raden. The Master of Science i Organizational Ledarskap (MSOL) vid Northwood University är utformad för att hjälpa dig att frigöra den mänskliga potentialen inom din organisation samtidigt positionera sig för professionell utveckling.

Den MSOL ger deltagarna en chans att förbereda sig för personlig och yrkesmässig utveckling för sig själva, sina samhällen och deras organisationer. Programmens utformning undersöker beteenden som underlättar effektiv personlig och organisatoriska ledarskap och lärande, liksom samarbets problemlösning strategier och metoder. Blivande studenter måste ha tjänat en kandidatexamen och har minst tre års arbetserfarenhet innan inskrivning i programmet.

Programmet är idealiskt för personer som vill uppgradera sina kunskaper och kompetens-apparater i ett tvärvetenskapligt program och tjäna en examen referens. Utbildningarna ges av framstående lärare som är både praktiserande ledande inom sina områden och exceptionella lärare som tar med verkliga erfarenheter och möjligheter till inlärningsmiljö. Programmet ges med hjälp av online / virtuella klassrum som innehåller asynkron och synkron lärande teknik för att skapa en robust inlärningsmiljö.

En Master of Science i organisatoriskt ledarskap förbereder dig till:

 • Samverka kraften i dina kamrater och uppmuntra positiv förändring inom en organisation
 • Göra etiska ledarskap val
 • Mästaren tekniker för samverkande team kommunikation
 • Genomföra kreativa och kooperativa strategier för problemlösning
 • Använd olika intellektuella och tekniska verktyg för att främja konkurrensfördelar

MSOL Program Fakta 2015-2016

 • Totalt Krediter 30
 • Program Längd 24 månader
 • Program Format Online
 • Klass storlek 20
 • Per kredit timme Kostnad $ 728,00
 • 3 poängskurs $ 2,184.00

Den MSOL fokuserar på människor och organisatoriska frågor. Avsedd för dem som redan arbetar i en karriär, utbildningsprogram såsom MSOL är att öka efterfrågan av organisationer som vill upprätthålla en konkurrensfördel.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The mission of Northwood University is to develop the future leaders of a global, free-enterprise society.

The mission of Northwood University is to develop the future leaders of a global, free-enterprise society. Läs mindre