Read the Official Description

Har du föreställa dig själv som ledare? Med vårt breda program, kommer du samla verktygen för att lyckas i många aspekter av verksamheten samt förvärva de kunskaper för att lyckas som en effektiv chef. Du kommer att få möjligheten att effektivt planera, organisera, budget, direkt och hantera i en ledarroll.

Den up-to-date läroplanen ger dig möjlighet att bli innovativa och skickliga i de senaste teknikerna och verkliga praxis. Vårt mål är att erbjuda studenter ett brett utbud av möjliga yrkesval och möjligheter i en mängd olika affärsområden.

Du kan välja att fokusera på ett område av koncentration inom:

  • General Management
  • Human Resources Management
  • International Business

Kurser finns i områdena redovisning, ekonomi, finans, management, marknadsföring, organisatoriska beteende, kvantitativa metoder, policy och strategi.

Detta program betonar fast kommunikation, ledarskap, teknik, forskning och problemlösning färdigheter. Den särskilda arten av läroplanen ger dig verktyg för att nå framgång i näringslivet. Få sysselsättning i alla branscher såsom allmän administration, offentlig förvaltning, och små företag eller företagsledningen.

Vissa karriärmöjligheter inkluderar:

  • Managementkonsult
  • Vice President Marketing
  • Vice President Finance

Master of Business Administration grad är utformad för att förbättra din effektivitet i näringslivet genom att uppnå värdefulla kunskaper och färdigheter. Programmet betonar utvecklingen av kritiskt tänkande, initiativ, självständighet och ansvar att brudgummen dig att bli uppskattad ledare i näringslivet.


Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum