Master of Business Administration / offentlig förvaltning

University of Phoenix Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration / offentlig förvaltning

University of Phoenix Online

Master of Business Administration / offentlig förvaltning programmet är utformat för att förbättra ledning färdigheter elever behöver för att fungera effektivt inom en offentlig organisation. Studenterna kommer att skapa och försvara sina lösningar på problem av krishantering, lönsamma tillväxtmöjligheter och ändra ledarskap. Under hela programmet, studenter får erfarenhet av destillering en situation till en väl definierat problem, tillämpa verktyg och begrepp för att analysera en mängd olika alternativa lösningar, och välja och försvara sina rekommenderade åtgärder.

Master of Business Administration på University of Phoenix använder problembaserat lärande där studenterna förfina sina problemlösning färdigheter tillsammans med sin kommunikation, kreativitet, information utnyttjande, och kritiskt tänkande. De bedöms på grundval av deras användning av problemlösning processen (som sysselsätter en allmän rubrik) samt deras kommunikation och kritiskt tänkande under sin presentation.

I MBA / PA specialisering, kommer eleverna att skapa komplexa affärer problemlösning scenarier ritning på kunskaper och kompetens behärskar under programmet. Studenterna kommer att få erfarenhet i destillation av en situation till en väl definierad verksamhet problem att utnyttja förvaltning-baserade möjligheter för en organisation i sina val. De kommer att gälla företag verktyg och begrepp för att analysera en mängd olika alternativa lösningar, och kommer att få feedback på de val de gör. De kommer att försvara sina lösningar och rekommendera en handlingslinje och prestationsbaserade mätetal utvärdering för verksamheten problemet.

Lärande lag kommer att tillämpa de principer för benchmarking i hela programmet för forskning de mest kreativa lösningar på ett företag problem. Detta kommer att berika de alternativ som eleverna anser att utvärdera möjliga lösningar på problemen.

MBA / PA består av 45 timmar kredit och omfattar tre färdigheter kurser (MBA/501, MBA/502, MBA/503) som kan vara nöjda med grundutbildningen kurser. Eleverna får också avstå från ytterligare nio poäng med doktorandkurser och kan kvalificera sig för en 27-kredit timme uppehållstillstånd.


Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Phoenix, Arizona
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan