Read the Official Description

Master of Business Administration i Technology Management

För studenter som söker en karriär inom företagsledning, och för yrkesverksamma bedriver karriär, MBA i Technology Management kombinerar studier av förvaltnings väsentligheter med en unik inriktning på teknik, ett måste i dagens sofistikerade arbetsmiljö.

SUNYIT MBA i teknikutnyttjande är ett online-program, och varje elev individuellt designad av samordnaren MBA-programmet. MBA är traditionellt ett tvåårigt (heltid) läroplan utformad för att förbereda general för bolagsledningen; Vi erbjuder snabba och deltids alternativ samt.

Urval


Studenter från fyraåriga program som har tjänat en kandidatexamen kommer typiskt ingen förutsättning grundkurs arbete. Andra studenter kommer att krävas för att slutföra en lämplig fyraårig examen att vara förberedd för forskarutbildning. Antagna studenter kommer att samråda med MBA-programmet samordnare för att bestämma lämpligt val kurs.

Tillträdes Riktlinjer


Poäng från GMAT (Graduate Management Admissions Test) kommer att följa AACSB (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business) rekommenderade riktlinje:

Totalt 1.000 Poäng Baserat på 200 x grund GPA + GMAT poäng. Minst GMAT poäng av 400 krävs.

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by SUNY Polytechnic Institute »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum